2777
2789
عنوان

به زور بچه میخواد 😭😭😭کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 4656 بازدید | 161 پست
قبول دارم حرفتونو .ولی ب هیچ صراطی مستقیم نیست الان باهاش حرف میزنم تا یکی دو روز از سرش میفته باز ه ...

حتما حتما مشاوره برید. بذار مشاور باهاش صحبت کنه

وقتی هیچکدومتون علاقه ندارید مطمعن باشید از بچه دار شدن پشیمون میشین

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
اگه باردار شدم چی😭

باردارشدی هم هدیه خداست بهت

من ۲۰سالم بود پسرموباردارشدم بعداز۲سال اقدام

خییییلی شیرینه...

الانم پسرم رفته ۳سالگی شوهرم بچه میخاد میگه باهم بزرگ بشن خوبه..

۸ماهه اقدامم بازم خبری نیس

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا سخت نگیر منم پدرشوهرم مریض بود شوهرم همیشه میگفت بچه دار شیم بابام بچمو ببینه آرزو داره برا ...

وای راست میگی اخه پدرشوهر مادر شوهر منم مشکل قلبی دارن شاید همسر منم بخاطر همین مشکل انقد اصرار راره

قانون زندگی من : یا هیچی ، یا همه چی  
درست میگین . ولی اخه ما هیچ جوره شرایطشو نداریم .از لحاظ مالی مخصوصا تا رو سرمون قسطه .بعد پدرش اینا ...

عزیزم همه زندگیا الان همینه اگه بفکر اینطور چیزا باشی ک تا اخر عمر باید بچه نیاری . تو زندگیا الان یه قسط و میدی یه قرض دگ در میاد

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
باردارشدی هم هدیه خداست بهت من ۲۰سالم بود پسرموباردارشدم بعداز۲سال اقدام خییییلی شیرینه... الانم ...

الهی عزیزم خدا نگهش داره واستون

باردارشدی هم هدیه خداست بهت من ۲۰سالم بود پسرموباردارشدم بعداز۲سال اقدام خییییلی شیرینه... الانم ...

من الان۲۳سالمه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
الهی عزیزم خدا نگهش داره واستون

ممنونم 

بقول خودت یکساله ک نشدی . من بعداز یسال یسالونیم با هزار دارو و نذر ونیاز شدم منو شوهرمم سنمون مث شم ...

ای جونم عزیزم قدمش مبارک باشه

فدات گلم . توهم اگه الان درس نمیخونی و بیکاری و خونه داری بخدا وقتشه . دگ بعد یه مدتم زندگی دوتایی عادی میشه احتیاج به یه تنوع داره 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
خوب میکنی اصلا زیر بار نرو درس بخون یا یه کاری دستو پا کن که سرت شلوغ بشه...  بچه بیاری تا ا ...

چ جوری منصرفش کنم چی بهش بگم تا اونجایی ک عقلم رسیده باهاش ح زدم

حالا تصمیمت چیه؟قانع شدی یابازم بگیم؟😄

اول و اخرش ی بچه تو زندگی واقعا لازمه ب نظر من الان اقدام کنی خیلی بهتر ادم هرچی سنش بره بالاتر بچه ...

درست میگی ولی اخه خیلی پروعن کم دخالت میکنن حرف میزنن فردا بچه دارم شم میخان بدتر دق بدن حتما

یه سوال وقتی رفتین دکتر برا بچه دار شدن بهتون دارو داد یا آزمایش نوشت و... اصلا لازمه قبل از اقدام د ...

نری بهتره چون دکترا بخاطر پول بره جیبشون هرماه روت عیب میزارن . بنظر من ۶ ماه باید طبیعی اقدام کرد نشد بعد دکتر اینو تجربه ثابت کرده