2777
2789
عنوان

به زور بچه میخواد 😭😭😭کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 4656 بازدید | 161 پست
خوشبحال شما . نمیدونم والا چرا شوهر من همش دوس داره واسه من بزرگی کنه فکر میکنه علامه دهره همه چیو م ...

نمیدوونم والا.....از اول همینطور بود؟؟؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدوونم والا.....از اول همینطور بود؟؟؟؟؟

اره از وقتی اومدیم زیر ی سقف . ولی تو دوره نامزدی کوتاهی ک داشتیم خیلی ادای روشن فکرارو در میاورد

قانون زندگی من : یا هیچی ، یا همه چی  
خیلی سخته  . خدا صبرمون بده

تازه شوهر من بحساب خودش همجوره آزادمم میزاره ول تنها بیرون رفتن و اینا اصن تو کتش نمیره اگه خیلی کارواجبی باشه ک دگ دقیقه نود باشه و نتونه بیاد اونم آژانس رفت و برگشت میگیره میگه برو . 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
تازه شوهر من بحساب خودش همجوره آزادمم میزاره ول تنها بیرون رفتن و اینا اصن تو کتش نمیره اگه خیلی کار ...

تو این ۱ سالو ۸ ماه نزدیک دو سال میشه یکبار بیرون نرفتم تنهایی . حتی آشغالارو هم نمیزاره ببرم بندازم تو سطل اشغال سر کوچه

اره از وقتی اومدیم زیر ی سقف . ولی تو دوره نامزدی کوتاهی ک داشتیم خیلی ادای روشن فکرارو در میاورد

خیلی سخته عزیزم اینجوری.....من بخاطر دانشگاه هروز دوسه بار میرم از خونه بیرون.....بارها شده زنگ میزنم ك تو خونه كلافه شدم میگه برو بیرون ی دور بززن یچیزی بخر یا خوراكی بخور تا وقت بگیره بیام من از سركار...تازه بنده خدا چقدم اصرار داره ك من برم باشگاه و كلاس های موسیقی...ولی من تنبل ام!!!!!!باهاش حرف بزن از طریق مشاور اقدام كن خیلی بده اینجوری متاسفانه اصلا من نمیتونم هضمش كنم خدا ب دادت برسه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خیلی سخته عزیزم اینجوری.....من بخاطر دانشگاه هروز دوسه بار میرم از خونه بیرون.....بارها شده زنگ میزن ...

بخدا خودمم خسته شدم دیگه اوایل ک خیلی عشقم بهش تندوتیز بود حالیم نبود سختم نبود .ولی خب دیگه بعد از ی مدتی فقط عشق نیست ک منطقم قاطیش میشه مث الان 

همین ۴ _۵ ماه پیش ک واسه گواهینامه ثبت نام کردم 

باباش بازنشستس بنده خدا هر روز اون منو میبرد کلاسم تموم میشد میومد دنبالم خیلی سختم بود راحت نبود گفتم اشکال نداره گواهیناممو میگیرم دیگه ماشینم ک هست راحت میشم . حالا از روزی ک من گواهیناممو گرفتم ماشینو برده گذاشته تو پارکینگ ادارشون . میگم خب ک چی اینکارا فک کردی من بخام بیرون برم نمیتونم ی جوری میرم ک شصتتم خبر دار نشه .میگه ن اینجوری نیس فلان بیسار

چی بگم والا....

بخدا خودمم خسته شدم دیگه اوایل ک خیلی عشقم بهش تندوتیز بود حالیم نبود سختم نبود .ولی خب دیگه بعد از ...

وا؟؟؟منم پارسال گواهینامه گرفتم مربیم هم آقا بود با خاله ام رفتم كلاس هارو خالم فاصله سنی اش با من كمه مثل دوستمه همه رو اون اومد حتی یكباره نیومد شوهرم الانم خودم میترسم یكم رانندگی كنم چون تصادف كردم ولی همش ماشین رو برام میزارن خودش با تاكسی میره.......این خیلی خیلی بده ك بهت بی اعتماده ك با بچه ك سهله با نوه هم حل نمیشه مطمعن باش

وا؟؟؟منم پارسال گواهینامه گرفتم مربیم هم آقا بود با خاله ام رفتم كلاس هارو خالم فاصله سنی اش با من ك ...

خیلی بد دله ب عالم و ادم مشکوکه .با مشاور میخام حرف بزنم . تازه ب مشاوره و این چیزام اعتقادی نداره فک میکنه زندگیمون گلستانه هیچ مشکلی نداریم از نظر اون .ی جوری راضیش میکنم ک پیش مشاور بریم

خیلی بد دله ب عالم و ادم مشکوکه .با مشاور میخام حرف بزنم . تازه ب مشاوره و این چیزام اعتقادی نداره ف ...

انشاله مشكلت حل بشه خیلی سخته عزیزم