2777
2789
عنوان

به زور بچه میخواد 😭😭😭کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 4656 بازدید | 161 پست

همینکه نی نی دوست داری ینی آمادگیشوداری عزیزم منم بیست سالمه یه نی نی دوماهه دارم مث شماخودم هنوزبچم وشیطونیای خودمودارم بچه بیاری احساس مادرانه پیدامیکنی الان چون نداری فک میکنی آمادگی نداری بنظرم بیارالان ولی نه بخاطرخونواده شوهرت بخاطرخودتون دوتاچون ناباروری این دوره زمونه زیادشده هرچی تاخیربندازی به ضررته

باتموم وجود.....................گناه کردیم نه نعمت هاشو ازمون گرفت نه گناهانمون روفاش کرد اگه بندگیشو میکردیم چه میکرد؟؟!!!....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نع هنوزم نمیخام . بگین چی یهش بگم ک منصرف شه

بگو بیا اقدام😆😆

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
همینکه نی نی دوست داری ینی آمادگیشوداری عزیزم منم بیست سالمه یه نی نی دوماهه دارم مث شماخودم هنوزبچم ...

دقیقا حرفت درسته من ۵ سال جلوگیری کردم و بعدش شد چسبندگی لوله ک یکسالو نیم درگیرش بودم 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
وای راست میگی اخه پدرشوهر مادر شوهر منم مشکل قلبی دارن شاید همسر منم بخاطر همین مشکل انقد اصرار راره

آره عزیزم به فال نیک بگیر

ببین چقدر خوبه بچه آدم محبوب خانواده شوهر باشه

خواهر من یه پسر داره مثل هلو ماهه اما پدرشوهر مادرشوهرش مدام سرش داد میزنن همش میگن بچتو جمع کن سروصدا میکنه نیارش خونه ما حوصلمون نمیگیره

یه سوال وقتی رفتین دکتر برا بچه دار شدن بهتون دارو داد یا آزمایش نوشت و... اصلا لازمه قبل از اقدام د ...

اول از همع ی ازمایش چکاپ کامل دادیم جفتمون و همسرمم ازمایش اسپرم داد 

بعد بردیم پیش دکتر زنان خودشم ازم سونوگرافی گرفت 

و ب من قرص ویتامین دی و یدوفولیک داد و ب همسرمم ویتامین ای داد گفت مشکلی ندارید برید ۶ ماه دیگه بیاید

قانون زندگی من : یا هیچی ، یا همه چی  
دقیقا حرفت درسته من ۵ سال جلوگیری کردم و بعدش شد چسبندگی لوله ک یکسالو نیم درگیرش بودم 

ان شالله که نی نی تون بسلامتی دنیابیاد

باتموم وجود.....................گناه کردیم نه نعمت هاشو ازمون گرفت نه گناهانمون روفاش کرد اگه بندگیشو میکردیم چه میکرد؟؟!!!....
اول از همع ی ازمایش چکاپ کامل دادیم جفتمون و همسرمم ازمایش اسپرم داد  بعد بردیم پیش دکتر زنان ...

مرسی عزیزم، امیدوارم که همسرتم باهات هم رای شه تو بچه نیووردن من الان ۳۱ سالمه و هنوزم به بچه فک نمیکنم 

زندایی من آدرماه عروسی کردن شب یلدا بود میگف تا۵سال بچه نمیخام و...۱۹سالشه داییمم۲۴

بهمن ماه باردارشد...دوماه بعدعروسی

حالا همچینم خوشحاااااااله میگه دیگه خدابهمون هدیه داده همچین ذوق میکنه به داییم میگه واااااای پسرمون باباشده...😕

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
واقعامنظورکسی روکه ازدواج کردن وشوهردارن بعدمیگن ماخودمون بچه ایم نمیفهمم شمافقط شوهرمیخواستین؟

اره😂 خیلی مسئولیت سنگینیه بچه بززگ کردن

قانون زندگی من : یا هیچی ، یا همه چی  
زندایی من آدرماه عروسی کردن شب یلدا بود میگف تا۵سال بچه نمیخام و...۱۹سالشه داییمم۲۴ بهمن ماه باردار ...

نی نیش هم دخمله❤