2777
2789
عنوان

کی تو بارداری قرص اینا نخورده

589 بازدید | 57 پست

کی طبیعی دوران بارداریشو گذرونده بی قرص و مکمل و اینا ...

میخاستم حال بچه هاتونو بپرسم و اینکه ایا منم همینکارو انجام بدم؟ 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن دایی من. بچه اش بشدت قد کوتاه بخاطر کمبود ویتامبنD در بارداری. خودش همش میگه پشیمونم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اسید فولیک رو بخور حتما

راستش بیشتر از همه از همین قرص میترسم چون چند نمونه بیش فعالی دیدم بابت همین قرص... 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
بستگی به سبک زندگی و تغذیه ات داره ولی هرقرص ی هم نمیخوری آهن و بخور حتما

به نظرت هر روز چهار شیره بخورم نمیتونه جای آهنو بگیره؟

عزیزم دست خودت نیس . اگه لازم داشته باشی دکتر برات تجویز میکنه و باید بخوری من کل بارداریمو قرص خور ...

دکتر فعلا  نرفتم تا باخودم به اجماع برسم😁

زن دایی من. بچه اش بشدت قد کوتاه بخاطر کمبود ویتامبنD در بارداری. خودش همش میگه پشیمونم

البته چکاب لازمه ولی خب بجای قرص از مواد طبیعی استفاده کنیم بهتر نیست؟ 

نه بابا ربطی نداره .نخوردنش بیشتر ضرر داره

قدیم چطور نمیخوردن چهارستونشون سالم بود ؟

برای من مصرف این قرص پر از ابهامه

والا مادر منم سر من نخورده نمیدونم چه اصراری دارن حتما اینو بخوریم ما برام عجیبه 

به نظرت هر روز چهار شیره بخورم نمیتونه جای آهنو بگیره؟

شیره گرمی هست زیاد نخور تو بارداری اصلا خوب نیست مخصوصا ماههای اول,باعث سقط میشه. دکتر من گفته بود فقط فولیک اسید و اهن  بخور بجای بقیه ویتامین ها روزی سه وعده میوه بخور اونم متنوع دیگه نیازی به ویتامین نیست 

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا