2777
2789
عنوان

کی تو بارداری قرص اینا نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 57 پست
نه عزیزم درسته همه به مشکل نمیخورن ولی  دکترا میخوان جلوی اون یه درصد رو هم بگیرن.بعدشم این دار ...

یکی از دوستان من ژاپن زندگی میکنه 

دکتر یه دونه قرص بهش نداشته 

دوستم چهارشاخ مونده بود 😐

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
دقت کردی هر چی علم پیشرفت میکنه مریضیا زیادتر میشه؟ همه یه ورشونو گرفتن مینالن 😁 ادم می مونه چی در ...

نه مریضی بیشتر نشده فقط مردم بیشتر میرن دکتر و به سلامتیشون اهمیت میدن واسه همین اینجوری بنظر میاد 

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهارشیره چیه؟

شیره انگور انجیر توت خرما

فوق العاده مقویه 

من از اول بارداریم خوردم تاحالا 

فعلا هم چیزیم نشده بخاطر گرمیش 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
نه مریضی بیشتر نشده فقط مردم بیشتر میرن دکتر و به سلامتیشون اهمیت میدن واسه همین اینجوری بنظر میاد&n ...

نمیدونم 

منتها حس میکنم هرچی حساسیتا میره بالا استرس به ادم وارد میشه و خود استرس ریشه ی تمام مسائلمونه

خدا خودش کمکمون کنه 

من فقط یکم اسید فولیکارو خوردم ویتامینو آهنم خیلب کم خوردم بچمم نه ماهشه تپلتر از همسناشه و مشکلی نداره جاریمم یروز ویتامیناشو قطع نکرد بچش خیلیم کم وزن بود موقع تولد البته هرکس مختاره من نخوردم حتی الانم آهن نمیدم ب چم چون تهوع میگیره دکترم بردم گفت آزمایش بده نیاز بود خارجیشو مینویسم.😎

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
شیره انگور انجیر توت خرما فوق العاده مقویه  من از اول بارداریم خوردم تاحالا  فعلا هم چی ...

ممنون

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اخه مواد غذایی که قدیم مصرف میکردن با الان فرق داشت الان نصف چیزایی که میخوریم ویتامین نداره حتی سبز ...

خب منم میگم تو دوران بارداری تغذیه رو سلامت کنیم میشه قرص نخورد دیگه؟ 

من خونه م نزدیک داروخانه روازاده س

میشه چیزای طبیعی مصرف کرد قرص نخورد قبول دارید؟

من فقط یکم اسید فولیکارو خوردم ویتامینو آهنم خیلب کم خوردم بچمم نه ماهشه تپلتر از همسناشه و مشکلی ند ...

چه خوووووب ...

خداروشکر 

خیلی خوشحال میشم اینجور چیزارو میشنوم

نمیدونم  منتها حس میکنم هرچی حساسیتا میره بالا استرس به ادم وارد میشه و خود استرس ریشه ی تمام ...

عزیزم یه مثال از خودم میزنم من بچه قبلیم تو شکمم مرد,اونم 5 ماهگی دکترمم بیخیال بود همش میگفت دارو و ازمایش نیاز نیست حتی بعدشم گفت نیاز نیست پیگیری,کنی اما پیش یه دکتر خوب رفتم و کلی ازمایش دادم فهمیدم مشکل انعقادی دارم و سر این بارداریم ضد انعقاد استفاده میکنم اگه نمیرفتم دنبالش بازم تکرار میشد حتی بهم گفتن اگه اون دکترم واسم سونو داپلر مینوشت جلوی این اتفاق رو میشد گرفت ولی .....

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
من فقط یکم اسید فولیکارو خوردم ویتامینو آهنم خیلب کم خوردم بچمم نه ماهشه تپلتر از همسناشه و مشکلی ند ...

آفرین دختر منم تپل تر از هم سناش منم آهن نمی‌دم بهش به جاش شیره انگور میدم الان رفته تو ۸ ماه دخترم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم یه مثال از خودم میزنم من بچه قبلیم تو شکمم مرد,اونم 5 ماهگی دکترمم بیخیال بود همش میگفت دارو و ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ان‌شاءالله این یکی رو به سلامت به دنیا بیاریش گلم

این آزمایش انعقادی هزینش چه قدر شد برات؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چه خوووووب ... خداروشکر  خیلی خوشحال میشم اینجور چیزارو میشنوم

همه چی بستگی بخوده آدم داره من دیدم اینطوریه مامانمم گفت ن تو بارداری قرص خوردم ن تو نوزادی دادم چون ماهم آهن دوست نداشتیم گویا الانم مشکلی نداری اینم بگم تو بارداریم خوب خوردم مخصوصا آخرا گوشت اینا برا وزن گیری خوردم سبزیجات تازه خلاصه از همه چیز استفاده کردم والانم راضیم از شرایط خودمو دخملم😄😉

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦