من فقط یکم اسید فولیکارو خوردم ویتامینو آهنم خیلب کم خوردم بچمم نه ماهشه تپلتر از همسناشه و مشکلی نداره جاریمم یروز ویتامیناشو قطع نکرد بچش خیلیم کم وزن بود موقع تولد البته هرکس مختاره من نخوردم حتی الانم آهن نمیدم ب چم چون تهوع میگیره دکترم بردم گفت آزمایش بده نیاز بود خارجیشو مینویسم.😎
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
نمیدونم منتها حس میکنم هرچی حساسیتا میره بالا استرس به ادم وارد میشه و خود استرس ریشه ی تمام ...
عزیزم یه مثال از خودم میزنم من بچه قبلیم تو شکمم مرد,اونم 5 ماهگی دکترمم بیخیال بود همش میگفت دارو و ازمایش نیاز نیست حتی بعدشم گفت نیاز نیست پیگیری,کنی اما پیش یه دکتر خوب رفتم و کلی ازمایش دادم فهمیدم مشکل انعقادی دارم و سر این بارداریم ضد انعقاد استفاده میکنم اگه نمیرفتم دنبالش بازم تکرار میشد حتی بهم گفتن اگه اون دکترم واسم سونو داپلر مینوشت جلوی این اتفاق رو میشد گرفت ولی .....
چه خوووووب ... خداروشکر خیلی خوشحال میشم اینجور چیزارو میشنوم
همه چی بستگی بخوده آدم داره من دیدم اینطوریه مامانمم گفت ن تو بارداری قرص خوردم ن تو نوزادی دادم چون ماهم آهن دوست نداشتیم گویا الانم مشکلی نداری اینم بگم تو بارداریم خوب خوردم مخصوصا آخرا گوشت اینا برا وزن گیری خوردم سبزیجات تازه خلاصه از همه چیز استفاده کردم والانم راضیم از شرایط خودمو دخملم😄😉
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦