2777
2789
عنوان

انحراف چشم لطفا کمک کنید

177 بازدید | 18 پست

خانوما من نوزادم ۲ ماهو نیمشه الان جدیدا دیدم یهو وقتی میخاد دستسو بکنه تو دهنش یا یه وقتایی مثل ادمی که به نقطه نزدیک بخاد دقت کنه مردمک جفت چشماش میاد نزدیکه هم البته وقتای دیگه که باهاش حرف میزنم کاملا خوبه اصلا انحراف چشم ندارا اما در روز مخصوصا وقتایی که گشنشه چشماش چپ میشا قشنگ انگار داره با نوک دماغش نگاه میکنه مثلا خیلی حالم بده عصبی شدم به دکترشم گفتم میگه چیزی نیست خندید 

خدایا شکرت ❤لطفا یه صلوات برا سلامتی نی نیم بفرستید ❤

اره منم دخترم اینجور بود دست کم گرفتم گفتم بزرگ میشه درست میشه ولی تا الان که یه سالشه هنوز چشم چپش انحراف داره ،،تنبل شده انگار،،ببرش دکتر بچتو 

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم دخترم اینجور بود دست کم گرفتم گفتم بزرگ میشه درست میشه ولی تا الان که یه سالشه هنوز چشم چپش ...

ببسن میدونی انحراف نیستا گاهی جفت چشماش به هم نزدیک میشن وقتی مثلا میخاد دستاشو بخوره برا شما چجوری بود ؟؟؟

لطفا هرچه سریعتر ببر دکتر هرچه زودتر ببری امکان درمان بیشتر دخترداییم بود دکتر گفت چرا زودتر نیاو ...

چجوری بود ؟؟؟؟ دقیق میگی لطفاااا

ببسن میدونی انحراف نیستا گاهی جفت چشماش به هم نزدیک میشن وقتی مثلا میخاد دستاشو بخوره برا شما چجوری ...

من وقتی نگام میکرد،یدونه ار چشماش،راست سمت خودم بود،یدونه نه انحراف داشت یحا دیگه

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
من وقتی نگام میکرد،یدونه ار چشماش،راست سمت خودم بود،یدونه نه انحراف داشت یحا دیگه

نه ببسن برا من اصلا اینجوری نیست وقتی نگام میکنه باهاش حرف میزنم کاملا خوبه ، شما دیدی میخای نوک دماغتو نگاه کنی چجوری چشمات میچسبه به هم چپ میشه این یهو اینجوری کنه وقتایی که میخاد دستاشو بخوری یا یه وقتایی که ازرخواب پامیشه 

لطفا هرچه سریعتر ببر دکتر هرچه زودتر ببری امکان درمان بیشتر دخترداییم بود دکتر گفت چرا زودتر نیاو ...

لطفا یه توضیح بهم بده 

چجوری بود ؟؟؟؟ دقیق میگی لطفاااا

یه چشمش انگار منحرف بود

نگات میکرد گاهی انگار چپ بود

گاهی خوب

هی می گفتند خوب میشه

ناراحت میشدند ما هم چیزی نمیتونستیم بگیم

یهو دیدیم خیلی شدید شد

گفتیم دکتر ببرید

گفتند نه خوب میشه

وقتی بردند که دیر بود

علاوه بر انحراف مجرای اشکش هم بسته بود

و چون دیر بردند نه انحرافش درمان شد نه مجرا رو حتی با چند بار عمل تونستند باز کنند

طفلی بچه همیشه چشمش کثیف و پر بخار

بازم بی خیال شدند

اون چشمش هم درگیر انحراف و تنبلی شد

عینک و چسب بهترش میکنه اگه بذاره

ولی چون دیر رفت درمان نمیشه

عصب چشمش تشکیل نشد دیگه

Eft
نه ببسن برا من اصلا اینجوری نیست وقتی نگام میکنه باهاش حرف میزنم کاملا خوبه ، شما دیدی میخای نوک دما ...

ببین گاهی طبیعیه

واسه سن کم

بچه نمیتونه ماهیچه چشمش  رو کنترل کنه

ولی یه جایی دیگه طبیعی نیست

اگه یه متخصص چشم ببری ضرری که نداره 

داره؟

خیالت راحت میشه و بعدا پشیمونی نداری

Eft
یه چشمش انگار منحرف بود نگات میکرد گاهی انگار چپ بود گاهی خوب هی می گفتند خوب میشه ناراحت میشدند ...

مگه کی بردنش ؟؟؟؟