2777
2789
عنوان

شوري قرمه سبزي

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 60 پست

چندتاسیب زمینی گتده بریزباشعله کم 1ساعت بپزه بهترازقبل میشع 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر نميشه اينجوري؟!هم ترش هم شور

هر خورشتی که شور شد فقط کافیه یه دونه قند بندازید توی خورشت ... شوری رو بر طرف میکنه.ا ز سیب زمینی کاربردی تره 

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
واقعا!؟؟اوكي

بله عزیزم منم هفته ی پیش همین اتفاق واسم افتاد .سیب زمینی و آب لیمو ریختم هیچ اثری نکرد .فرداش سبزی سرخ شده اضافه کردم بهتر شد.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
هر خورشتی که شور شد فقط کافیه یه دونه قند بندازید توی خورشت ... شوری رو بر طرف میکنه.ا ز سیب زمینی ک ...

عه واقعا ؟ کاش منم بلد بودم .

هر خورشتی که شور شد فقط کافیه یه دونه قند بندازید توی خورشت ... شوری رو بر طرف میکنه.ا ز سیب زمینی ک ...

جدي؟!مزش بد نميشه؟

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
عه واقعا ؟ کاش منم بلد بودم .

آره عزیزم من اینو سالها پیش تو نکات ریز خانه داری تو یه مجله خوندم .چندین بار غذامو نجات داده

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
واقعا نصفه شب پا میشن میان ؟؟؟ ما اصلا از اینجور رسما نداریم

تو يه ساختمونيم بنده خدا تنهاس امشب گفتم يه ثوابم كنم ك اينجوري شد

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
آره عزیزم من اینو سالها پیش تو نکات ریز خانه داری تو یه مجله خوندم .چندین بار غذامو نجات داده

آفرین.خدا خیرت بده بهمون یاد دادی