2777
2789
عنوان

بیمارستان توس نبرید بچه هاتونو

4816 بازدید | 21 پست

سلام.

3 روز پیش دخترم عفونت ادرار پیدا کرد بردم پیش دکتر فهیمیان.اونم گفت سریع بخوابون توس تا انتی بیوتیک بگیره.خلاصه بگم از 11 صبح تا 2 نصفه شب 18 بار رگ بچه مو گرفتن و تمام دست و پاهاشو سوراخ کردن اخرم نتونستن.گفتم ببرم خصوصی که بیشتر رسیدگی کنن.اما انقدر پرسنل بیخود و کم شعوری داشتن .خواهشا بچه هاتونو اونجا نبرید.بخش اطفالش مثل قصابی میمونه.من با رضایت خودم ساعت 3 نصفه شب با دعوا و درگیری مرخص کردم بردم مفید و خیلی راحت در عرض 1 دقیقه رگ دخترمو گرفتن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم و وقتی یک ماهش بود عفونت داشت بیمارستان ابوذر اهواز از دست دادم بخاطر بی لیاقتی فکر کنید آنقدر ازش خون گرفتن آزمایشگاهش تاریک می‌گفت خون بزار برو صبح موقع اذان صبح پرکشید البته سال۹۳بود خداازشون نگذره

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من دخترم و وقتی یک ماهش بود عفونت داشت بیمارستان ابوذر اهواز از دست دادم بخاطر بی لیاقتی فکر کنید آن ...

خدا رحمتش کنه

چه مشکلی داشت؟برای چی فوت شد؟

ازمایشگاه یعنی بسته بود؟ 

یادم تورو فراموش..
بخاطر رگ کرفتن کنمیشه فهمید بیمارستان خوبه یابد پرستار نابلدی ب پستتون خورده 

دقیقا همینه عزیزم خدا کنه سر هیچ کس نیاید منم ی بیمارستان دیگه اینجوری شدم و به خاطر بچم تا مرز سکته رفتم.هدا ازشون نگذره از پرستارهاش رییس بیمارستان .وفتی جایی مدیریت نداره همین

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
دقیقا همینه عزیزم خدا کنه سر هیچ کس نیاید منم ی بیمارستان دیگه اینجوری شدم و به خاطر بچم تا مرز سکته ...

عزیزم من خودم جلوی چشمم داشتن عزیزم رو میکشتن با دوبرابر دادن دوز قرص

کلی هم با من دعوا میکردن ک نمیفهمی دخالت نکن نزاشتم بدن از شانسم خانوادم پزشکن یکم اشنایی داشتم با جو بیمارستانا..

ولی رگ گیری خیلی چیز سطحیه ، بعضی بیمارستاانا اصلا براشون مردن و موندن مریض اهمیت نداره ، از کادر درمانی تا مدیریتی کار خاصی نمیکنن کسی هم بینشون با انصاف باشه بقیه کادر باهاش دشمن میشن ک چرا این کار میکنه و ب فکره..

یادم تورو فراموش..
عزیزم دستگاه رگ یاب کاری نداره خریدنش و بسیار هم زیاد و هزینه ای هم نداره

اره عزیزم ، خیلی هم کاربردیه مخصوصا تو بیمرهایی ک فشار پایین دارن یا شرایط اورژانسی 

ولی نیست ، نمیدونم چرا

قیمتش خیلی هم قک نکنم کم باشه ، من تو ایران بین بیمارستانای خصوصی همین تهران کلا یکجا بیشتز ندیدم داشته باشه

یادم تورو فراموش..
عزیزم من خودم جلوی چشمم داشتن عزیزم رو میکشتن با دوبرابر دادن دوز قرص کلی هم با من دعوا میکردن ک نم ...

میفهمم منظورتو.میگم از همین رگ گیری بقیش مشخص.من بعد از اون ماجرا هر جا میرم برای بچه هام میگم اگر پرستاری دارید که بتونه درست رفتار کنه ویزیت بدم اگه نه بدون اعتراض میرم بیرون

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم

بیمارستانهای دولتی برای کودکان اصلا خوب نیس خواهر شوهرم بچه رو سالم برد جنازشو تحویل گرفت 😔😔

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن