2777
2789

اره خوبه برا ما ک تاچ استون شد پارسال کتاباشونو عوض کردن ولی من شعبه بزرگسالو میدونم برای کودکانشو نمیدونم 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه برا ما ک تاچ استون شد پارسال کتاباشونو عوض کردن ولی من شعبه بزرگسالو میدونم برای کودکانشو ن ...

موسسه کیش بهتره یاسفیر شماازاستاداتون راضی هستید من میخوام شعبه ی جمالزاده بذارمش ما منطقه11 هستیم

موسسه کیش بهتره یاسفیر شماازاستاداتون راضی هستید من میخوام شعبه ی جمالزاده بذارمش ما منطقه11 هستیم

والا دقیق نمیدونم ما خیلی فامیل داریم که استادن خودشون توی کیش و سفیر و ایران ولی خب جاهای مختلف متفاوته دیگه سفیرم کلی شعبه داره ولی خب بنظر من سفیر روی اسپیکینگ بیشتر تمرکز داره بهتره من خودم بچگیم ایران میرفتم همش گرامر بود بد نبود ولی ترجیح میدادم اسپیکینگ بیشتر باشه ولی خب اونم مزایای خودشو داره بنظرم ببرینش هر دو جا فضاشونو ببینید بهتر میتونید تصمیم بگیرید... یچیزی فقط سفیر منظورتون همون سفیر گفتمانه دیگه یوخ من اشتباه نگم بتون

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
والا دقیق نمیدونم ما خیلی فامیل داریم که استادن خودشون توی کیش و سفیر و ایران ولی خب جاهای مختلف متف ...

نه سفیر نه سفیر گفتمان من خودم معلم موسسه ملی وسایان بودم اما میخوام بذارمش کانون اگرنشد سفیر میخواستم ببینم روششون خوبه برای پسرنه ساله یانه

نه سفیر نه سفیر گفتمان من خودم معلم موسسه ملی وسایان بودم اما میخوام بذارمش کانون اگرنشد سفیر میخواس ...

ببخشید متوجه نشدم الان سفیر یا سفیر گفتمان ؟؟؟ این گفتمانشو ریز مینوسن سر در  .... این ساتشه ببینید https://gosafir.com/fa/

الان تونت دیدم ادرسش همینه پس اسمش عوض شده؟؟؟

ن اسمش همون سفیره ولی بخاطر اسمای مشابه اکادمیای دیگه این گفتمانه رو میگفتن دقت کنید که شعبه خودمون برید ی سری اموزشگاه مشابهم زدن گویا با همین رنگ زرد و ابیم لوگو ساختن....

میذارمش کانون اگرنشد بره سفیر توکل بخدا

ان شاالله ک خیره هرچی بهتره  فقط من توصیه میکنم براشون خودتونم کارتون زبان اصلی بزارید خیییییلی تاثیر داره من همه ی زبانمو مدیون بچگیامم مامانم برام کارتون زبان اصلی میزاشت خیلی موثره حتی با اینکه نمیفهمن ولی لیسنینگشون تقویت میشه

ان شاالله ک خیره هرچی بهتره  فقط من توصیه میکنم براشون خودتونم کارتون زبان اصلی بزارید خیییییلی ...

چشم حتما من لیسانس مترجمی زبانم و فعلا بهش سخت نگرفتم که سنش بره بالا بعدا بذارمش کانون الان دخترخاله ام میگفت یک سال سفیر شعبه ی سهروردی میرفته وجالب نبوده والان دوترمه میره کانون وخیلی راضی بود وگفت معلم ها ازبچه ها کارمیکشند اماتوسفیر خیلی کارنمیشده

چشم حتما من لیسانس مترجمی زبانم فعلا بهش سخت نگرفتم که سنش بره بالا بعدا بذارمش کانون الان دخترخاله ...

عه چقد خوبببب خودتون پس استادید ..اره درسته اینم سفیر دغدغه کمتری داره ادم ولی دریافتیش خوبه فک کنم همون برای بزرگسال بهتر باشه بعد ازاینکه غصه گرامر و اینا نبود ایران گرامرو عالی کار میکنن خوبه پس بسلامتی 

عه چقد خوبببب خودتون پس استادید ..اره درسته اینم سفیر دغدغه کمتری داره ادم ولی دریافتیش خوبه فک کنم ...

من موسسه ملی وموسسه سایان دوسال و نه ماه تدریس کردم قبل وبعد ازدواج الان کتابا وروشها تغییرکرده  توکل بخدامتشکرم

من موسسه ملی وموسسه سایان دوسال و نه ماه تدریس کردم قبل وبعد ازدواج الان کتابا وروشها تغییرکرده &nbs ...

چقدد خوببب خوشبحال پسرتونه پس