2777
2789
عنوان

هرکی گاز آیینه ای داره بیاد

467 بازدید | 32 پست

چجوری تمیز نگهش میدارین😭😭😭😭پدرم در اومده بخدا هر روزی 3،4بار باید تمیزش کنم. لک میگیره

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کلافه شدم 😣😣😣😣اما خدایی وقتی تمییز میکنی برق میزنه😍

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
تمیزش نکنین 😀 پیشنهاد از این بهتر ؟ 😂😂

ی مدت بیخیالش شدم😭😂😂😂بعد همش استرس این میگیرم یکی بیاد خونم یهویی ابروم میره مجبور میشم باز پاشم دست بکار شم

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
روش فویل کشیدم دیگه توان تمیز کردنشو نداشتم  هفته ای یکبار فویل عوض میکنم

یعنی فویلو دیگه نمیخاد تمیز کنم؟ 

مال من استیل خیلی راحتم عوضش کن

تازه خریدم خو مال جهیزیمه😭😭هنوز یکسال نشده

منم کلافه شدم 😣😣😣😣اما خدایی وقتی تمییز میکنی برق میزنه😍

اره😍😍😍جیگرت حال میاد. 

یعنی فویلو دیگه نمیخاد تمیز کنم؟ 

نه دیگه

هفته ای یکبار عوض کن 

حداقل جای لک آب و اینا روش پیدا نیست

چیزی هم افتاد یه دستمال بکش

ولی نیاز به تمیز کردن نیست فقط فویل بنداز دور یکی دیگه بکش روش

ی مدت بیخیالش شدم😭😂😂😂بعد همش استرس این میگیرم یکی بیاد خونم یهویی ابروم میره مجبور میشم باز پاشم ...

مگه ابرو ب این‌چیزاس

یه استادی میگف براتون سلامتی مهم تره یا نظم 

همه گفتیم سلامتی 

گفت پس چرا خانوما بخاطر نظم سلامتیشونو به خطر میندازن...

این ک روزی چندبار تمیز کنین خودتون فقط اذیت میشین 

نهایتش شبی یه یبار