2777
2789
عنوان

هرکی گاز آیینه ای داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 32 پست
مگه ابرو ب این‌چیزاس یه استادی میگف براتون سلامتی مهم تره یا نظم  همه گفتیم سلامتی  گفت ...

خیلی تمیز نیستما اما جاهایی ک جلو دید هست و سعی میکنم قشنگ تمیز نگه دارم. وگرنه اتاقم بازار شامه😂

مثلا اگ فرشم جارو بخاد و نتونم جارو بکشم یا ظرفام کثیف با‌شه انقد خودخوری میکنم انقد همش تو فکرشم ک نمیتونم ب چیز دیگه فکر کنم. همش جلو چشمم میاد. خیلی عصبی میشم

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت همین گازای صفحه ای شیشه ایه؟

اره صفحش شیشس

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
عزیزم اگه من یه پارچه سفید می اندازم روی در اجاق گاز همیشه تمیز میمونه هفتهای یکبار پارچه رو میشورم ...

عه چ ایده خوبی. منم باید اینکارو کنم. البته مال من طرح فر هست کشو داره در روز چند بار باز و بستش میکنم. از این ب بعد رو دستش ی پارچه تا پایین میندازم ک حداقل شیشه پایین‌ کثیف نشه زیاد مرسی

عه چ ایده خوبی. منم باید اینکارو کنم. البته مال من طرح فر هست کشو داره در روز چند بار باز و بستش میک ...

من فکر کردم ازین صفحه ای داری .درش شبشه ایه فقط؟اون باید یه چیز بندازی آبو اینا خوره بهش لک بشه

راس میگه فویل بکش وقتی کسی میاد برش دار

همین کارو میکنم. خسته شدم واقعا

من فکر کردم ازین صفحه ای داری .درش شبشه ایه فقط؟اون باید یه چیز بندازی آبو اینا خوره بهش لک بشه

ن صفحه ای نیس. روش ک شعله و اینا هس شیشه ایه

درش ک کشو داره شیشه ایه

ببین روش ک فویل بنداز درشم یه پارچه پهن از رو دستش بنداز  کسی اومد برش دار.یا فقط درشو پارچه بزار روش دستمال بکش روزی یه بار .پاک کردنشون سخته مخصوصا ک بخوای مثه آیینه صاف بشه .چند گرفتیش؟

منظورت چیه؟

همون گازهایی که قسمت فرشون و درب شون ایینه ای هست؟

من دارم. گاهی لکه هست اما کم... ولی اغلب تمیزه آخه من خیلی تمیز آشپزی میکنم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

پارچه خوب نیست. همه لذتش به اینه که خودت و فضای آشپزخونه رو تو آینه اش ببینی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...