2777
2789
عنوان

يعني هيچ راهي نداره

154 بازدید | 8 پست

سلام دوستان همسر من آزو اسپرم غير انسداديه . تو تمام آزمايشات همه اعدادصفره (تحرك تعداد و .... همه صفر) بيوپسي هم كرديم اسپرمي تو بيضش نبود خواستم بدونم كسي مورد مشابه بوده چيكاركرده؟ 

ممنون ميشم اگه براي درمان اسپرم صفر غير انسدادي راهي داريد بمن بگيد
میگن از بافت بیضه اسپرم میتونن بردارن عزیزم بعد آی وی اف کنن

همون بيوپسي؟ اونم انجام داديم متاسفانه چيزي نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون بيوپسي؟ اونم انجام داديم متاسفانه چيزي نبود

شرمنده اطلاع دقیق ندارم ولی تو رویان که میرفتم یه خانومی اسپرم شوهرش صفر بود گفت از بافت بیضه برداشتن آی وی اف کردن دو قلو باردار شده بود عجیب ترش اینکه دو قلوهاش یکسال نشده بودن طبیعی باردار شده بود چون فک میکرد اسپرم شوهرش صفره جلوگیری نداشتن امیدت به به خدا باشه اون الان با اسپرم صفر سه تا بچه داره من شوهرم چند میلیون اسپرم داره ولی بچه دار نمیشم 

پسرم اومدی شدی همه دنیام
شرمنده اطلاع دقیق ندارم ولی تو رویان که میرفتم یه خانومی اسپرم شوهرش صفر بود گفت از بافت بیضه برداشت ...

اونا غير انسداديه فك كنم كه عمل ميكنن يا تو بيوپسي درست ميشه
 اگه قابل باشم برات دعا كردم انشالاه به زودي دامنت سبز بشه

اونا غير انسداديه فك كنم كه عمل ميكنن يا تو بيوپسي درست ميشه  اگه قابل باشم برات دعا كردم ...

قربونت برم عزیزم انشاا... به حق این روزها دامن شما هم سبز میشه نگران نباش

پسرم اومدی شدی همه دنیام

شوهر من هم مثل شوهر شماست. در اثر مصرف داروهای نیروزا که چندین سال پیش مصرف کرده تمامی هورموناش بهم ریخته و هیچ اسپرمی نداره. الان چند ماهی هست که در رویان تحت نظر دکتر مردان هست و فعلا دکتر بهش 40 عدد آمپول HCG داده که هورموناش تنظیم بشه. نمیدونم مراحل و داروهای بعدیش چیه و چطوری پیش میره. ولی دکتر امیدوارش کرده و گفته زمان میبره ولی درست میشه.

همسر شما در اثر چی اسپرمش صفر شده؟

شوهر من هم مثل شوهر شماست. در اثر مصرف داروهای نیروزا که چندین سال پیش مصرف کرده تمامی هورموناش بهم ...

ميگن ژنتيكيه گفتم اخه تو خانوادشون سابقه نداشته دكتر گفت ربطي نداره ديدي يه بچه بدنيا مياد مثلا بجاي 5 انگشت 4انگشت داره ولي كل خانواده سالمن اين اختلال ژنتيكيه

ميگن ژنتيكيه گفتم اخه تو خانوادشون سابقه نداشته دكتر گفت ربطي نداره ديدي يه بچه بدنيا مياد مثلا بجاي ...

همسر من ازمایش ژنتیکی هم داده که دکتر مطمئن شده اختلال ژنتیکی نیست. شاید هم به همین دلیل به درمان همسرم امیدوارن.