2777
2789
عنوان

شک دارم ب شوهرم لطفاااا بیاین

237 بازدید | 16 پست

شوهرم متادون  رو دو بار دیدم مصرف میکنه.جدیدا از زیر زبونش بیرون اومد ک سیگارم میکشه.همش خسته هست.هم تو چرت هست.لاغر شده اشتهاش کم شده دیگه شاداب نیست مردمک چشمشم منقبض شده.مشکوکم ب معتادیش.متادون رو گولم زد گفت واسه درد پاش میخوره.چیکار کنم بنظرتون ک اعتراف کنه.ی روز میخاستم ب مامانش بگم گفتم باید بیای تست گفت باشه حالا ک چند روز گذشته میگه نمیام.اعتراف میخام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متادون خودش یه جور مواد مخدر هست که برا ترک اعتیاد به کار میره وابستگی میاره

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍

من ی روز قبل از حنابندون دیدم شوهرم دهنش بوی سیگار میده... قیامت ب پا کردم گفتم دیگه نمیخوامش عروسی هم کنسل کنین حتی زنگ زدم جلو خودشون آرایشگاه هم کنسل کردم... تا صبح عروسی هی میومدن خونه بابامینا التماس..

الان دیگه شوهرم فقط قلیون میکشه اونم ماهی یکی دو بار فقط هم با داداشم و پسر عمه هام....

سفت شو وگرنه زندگیت رفته رو هوا...

اگه بخوای با نرمی برخورد کنی اونم میگه زنم مهربونه بفهمه هم کاریم نداره باید بفهمه با اعتیاد زندگیش رفته رو هوا

اتفاقا بایر خانوادش بدونن چرا تو سختی ها تو تنها باشی... اگه عروس کاری کنه خانواده شوهر ابرو واسش نمیذارن ولی اگه پسر خودشون باشه دخالت نکنن؟؟؟ اتفاقا بهشون بگو به اونی که حساس تر هم هست بگو...

من خیلی مهربونم اصلا تا حالا من باهاش دعوا نکردم ولی نمیدونم شاید معتاد ب تریاک شده باشه یا چندسال باشه متادون میخورده و من نمیدونستم.خاستم ب مامانش بگم باید بره تست گفت مامانم سکته میکنه.بعد نمیدونم چطور راضی شدم ک نگم.بنظرتون الان صبر کنم اگر یک بار دیگه تو جیبش دیدم دیگه اون موقع برم ب مامانش بگم؟

خیلی تعصبیه و اخلاقشم بد هس بدترم شده خیلی خشک هست من خودم خیلی شوخ طبعم اصلا اخلاقامون ب هم نمیخوره.ی مدت بود خیلییییی بدترم شده بود از دو هفته پیش ک اسم تست اوردم مهربون تر شده.اصلا واسم وقت نمیذاشت 5 سال بود با من ن عروسی میومد ن تفریح و گشت و گذار.اما این ودو هفته جمعها در ارختیار منه.همش با رفبقاش بود و معلوم نبود کجا میره.نگران پسرمم