2777
2789

دلم از زمین و زمان پره دلمو انقدر میشکنن که نای اعتراض کردن ندارم منی که تازه سه روزه زایمان کردم هیشکی پشت و پناهم نیست انقدر هیچکی نخوردم نمیتونم سرپا وایستم تقصیر منه ...من زبونم یکم تنده همه رو ازخودم میرنجونم دلی مادرم اینقد سنگ دل...

عشق مامان زود بیا تو بغلم صبرم تموم شده...😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خیلی گرقته بچه ها الان تازه از بیمارستان برگشتم سرمم دستمه هنوز از پا افتادم چیکار کنم تسکینم بدین 

من خیلی دختر بدیم و بدهنیم ولی وقتایی که تو شرایط سختم تو روزای عادی حتی آزارم به یه مورچه هم نمرسه

مادرم بهم گف تو بچه ی من نیستی گفت پسرام صدبرابر بهتراز توان گف میرزن به صدتا دختر مثه تو 

مامانم گریه کرد بچه ها باگریه گف خدا صدبرابرتو جلوت دربیاره

گریه کرد گف نمیبخشمت که اینقد عذابم میدی و خیلی چیزا 

من منگ و گیج موندم بچه ها کدوم عذاب کدوم شکنجه من ک کاری نکردم حرف نامربوط زدم فقط ی چندتا ک اونم همه ی دخترا بچه ها ب مادرشون میگن