شقایقبانو مدیر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 654 عنوان کیا حسرت یه خونه خوشگل به دلشون مونده | مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 40 پست هر سال با خودم میگم سال دیگه میخریمولی قیمت ها مدام میره بالا تر و پول ما بی ارزش تر 1398/02/31 | 13:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جولییت عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 5854 من دیگه بااین گرونی امیدی به خونه خریدن ندارم ⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
80ــــmahiyaــــ عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 831 ایشالا هیچ غصه نخورید همه تون سال بعد خونه دارید خدایی ناامید نباشید منم فکر نمیکردم خونه دار شم اما خاست خدا بود ایشالا همه تون.از اون خونه خوشجلا داشته باشید هر چند خونه من کوچیکه اما مهم اینه از خودمونه باو یه سقف داشته باشیم مهم میس چند متری کاربر قدیمی ام 😉😉😉😉خیلیاتون میشناسیدم
مامان__سنجد عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 17296 همینکه قدیمی و درب داطعون نباشه کافیمه آنچنان لوکس نمبخوام اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍♥️
mminaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2675 ایشالا هیچ غصه نخورید همه تون سال بعد خونه دارید خدایی ناامید نباشید منم فکر نمیکردم خونه دار شم اما ... خدا از دهنت بشنوه... ایشالا 😍
جولییت عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 5854 والا من حاضرم خونم اندازه یه اتاق کوچیکم باشه امامال خودم باشه😣 ⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
لیلی2000 عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 7358 من خونه دارم ولی حسرت بچه به دلم مونده. این یکی خیلی سخت تره😔 برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو
شقایقبانو مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 654 خونه خودمونو که با بقیه مقایسه میکنم خجالت میکشممیریم دنبال خونه همیشه پولمون کمهدوست دارم اول خونه داشته باشم بعد بچه دار بشم یه اتاق خواب خوب براش بچینم خیلی ناراحتم
جولییت عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 5854 من با دو اتاق و یه حموم دستشویی راضی ام کاش بود😖 آره.بدم میاد از اجاره نشینی جرعت نداری توش راحت باشی از ترس اینکه چیزیش خراب نشه ⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
بستنی،یخی عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 6047 ایشالا هیچ غصه نخورید همه تون سال بعد خونه دارید خدایی ناامید نباشید منم فکر نمیکردم خونه دار شم اما ... یعنی میشه تصورش هم سخته برام .
جولییت عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 5854 یعنی میشه تصورش هم سخته برام منکه کاملا نا امید شدم.قیمت پرایدم که رفته بالا دیگه به ماشین خریدنم امیدندارم😢😢 ⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
mommytannaz عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 422 وااای منممم تازه از وقتی هم باردار شدم غصه اتاق نداشتن بچمم اضافه شده برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻
جولییت عضویت: 1397/06/10 تعداد پست: 5854 من خونه دارم ولی حسرت بچه به دلم مونده. این یکی خیلی سخت تره😔 انشاءالله که بچه دارم میشی ⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟