2777
2789
عنوان

ینی باید حسرتشو تا ابد تو دلم نگه دارم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 35 پست
علت مخالفت چیه؟

سربازی نرفته و پولی نداره..بابام گف دخترمو از سر راه نیاوردم ک با همچین شرایطی قبول کنم ازدواجشو ولی اون بجای اینکه درک کنه شرایط خوبی نداره و حقو بده ب بابام به جاش گف بابات اخلاق نداره و عصبیه و...

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون ک میگفت راضی کن تابیام؟؟؟ ول کن بیکاریا اخه اون چی بود 

اره اجی همون..همه میگن ول کن و خوب نبود و مناسبت نبود..اما ب هرجا نگاه میکنم یادش میوفتم بدجوری حالم بده میخام جیغ بکشم و گریه کنم و داد بزنم😔

نه همش تو فیلم ها نیست ولی بعضی ها مرام  دارن بعضی نه

من و شوهرم دوست بودیم با دوست شوهرم و دوس دخترش میرفتیم بیرون.پسره دیوانه دختره بود دخترا هم میگفت دوسش داره پسره واقعا داشته قید همه چیزو میزد براش که   فهمید دختره خیانت کرده باز بخشید و میخواست اقوام کنه برا خواستگاری و اینا که دهتره ولش کرد.چند بار هم خودکشی کرد بعدش

نه همش تو فیلم ها نیست ولی بعضی ها مرام  دارن بعضی نه من و شوهرم دوست بودیم با دوست شوهرم و دو ...

عجبب!یکی مث من یکیم مث اون دختره..هعی خدا😔

این نشد یکی دیگه مگه قحطه

میترسم هیشکی نتونه جای اونو بگیره..اون خیلی مهربون بود و پاک و ساده..بنظرت عاشقم نبود ک ترسید و جازد؟😔

اسی همه مثل هم نیستنا همسر من که پای تمام حرفاش ایستاد شاید انتخابت از اول اشتباه بوده

اجی بنظرت اگ واقعا عاشقم میبود بازم میترسید و جا میزد؟

شماهم خانواده مخالف بودن؟همسرت چکرد این وسط

اره اجی همون..همه میگن ول کن و خوب نبود و مناسبت نبود..اما ب هرجا نگاه میکنم یادش میوفتم بدجوری حالم ...

عه همونی راست میگن عزیزم واقعا مناسب نبود اون میخواستی دستیدستی خودتو بدبخت کنی

این حالتم طبیعیه خب بالاخره ادم ب یکیوابسته میشم دل کندن سخته اما ب بدبخت نشدن میارزه

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
میترسم هیشکی نتونه جای اونو بگیره..اون خیلی مهربون بود و پاک و ساده..بنظرت عاشقم نبود ک ترسید و جازد ...

بله صد در صد

آدم کسیو واقعا بخواد براش تلاش میکنه

نترس آدم خوب زیاده خواهرم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
عه همونی راست میگن عزیزم واقعا مناسب نبود اون میخواستی دستیدستی خودتو بدبخت کنی این حالتم طبیعیه خب ...

😢😢😢هعی

عجبب!یکی مث من یکیم مث اون دختره..هعی خدا😔

ببین دوستم دلایل پدرت کاملا منطقی هست زندگی کردن در این دوره پر از پستی و بلندی خیلی سخت است و باید هم زن و هم مرد کفش آهنی به پا کنند تا بتونن هم خودشون و هم زندگیشون رو نجات بدن فردی که مقابل شما هست این شرایط رو نداره و با هر سختی ای جا میزنه و مطمئنم کیس مناسبی برای این که بهش تکیه کنی نیست شرایطت رو درک می کنم اما صبوری کن و کم‌کم بیخیال شو و هر کاری که باعث میشه از فکرت در بیاری رو انجام بده مطمئن باش سختی که الان میکشی هزار برابر بهتر است سختی است که ممکنه در آینده انتظارات رو بکشه

یادت بخیر عشقه من
بله صد در صد آدم کسیو واقعا بخواد براش تلاش میکنه نترس آدم خوب زیاده خواهرم

کاش بتونم با خودم کنار بیام.اخ خدا اگ یهویی چن وقت دیگ یجایی ببینمش و نگاهم بهش بخوره قلبم اتیش میگیره😔😔