2777
2789
عنوان

کسی راهکاری بلده بگه واقعا دورهمی

208 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها خوبید بیاین اینجا هرکسی هرکاری رفتاری طرز لباس پوشیدنی ست کردن لباس یاهرچی بلده بگه هممون استفاده کنیم ب نظرتون چطوری میتونیم ی خانوم همه چی تموم باشیم ک زبونزد باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین  پول که  داشتی باشی   سلیقه  هم  به دنبالش میاد لباس های ...

ولی من خیلی پولدارا رو دیدم جذاب نیستن بعضی خانومام حتی بالباس قبلی طرز ست کردن لباسشون جذابن البته حرف شمام صدالبته درسته

فیلتروم صورتتونو با مداد سفید آرایش کنید قشنگ میشه.

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

ب نظر من زن همه چیز تموم زنی هست ک از نظر پوشش تمیز و مرتب باشه ، در شأن و شخصیت یک خانم پوشش داشته باشه و فرق منزل و مهمونی و خیابون رو بدونه ، دستپختش خوب باشه خونه داری و همسرداریش خوب باشه ، و با ایمان و معتقد باشه . ظاهر و باطنش و ایمان و عملش توأمان یکی و خداپسند و خدا دوست باشه 😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
جان؟!

فیلتروم؟برجستگی بالای لب. قسمتی که مثل مکعب بین لب و بینی هست

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ب نظر من زن همه چیز تموم زنی هست ک از نظر پوشش تمیز و مرتب باشه ، در شأن و شخصیت یک خانم پوشش داشته ...

ایمان شرط خوب بودن نیست ایمان یه چیز نسبیه که برا خیلیا تعریف نشدس اما کمالات ازشون میباره انقد همه چیو به ایمان نچسبونید

ایمان شرط خوب بودن نیست ایمان یه چیز نسبیه که برا خیلیا تعریف نشدس اما کمالات ازشون میباره انقد همه ...

نظر منه ک ایمان و عمل صالح خیلی خیلی مهمه ، مگ میشه کسی بی ایمان باشه کمالات داشته باشه 😀 ب هر حال من میچسبونم . نظر شما هم قابل احترامه 😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹