و ای زن هم چند سال ازش بزرگ تر هست بعدا مشکل میشه؟😔 خیلی نگران ی سری چیزام.همشم ب خاطر ازدواج بود ک قبلا داشتم ترس برداشتم.ن خودش ن خانوادش با ای قضیه مشکلی ندارن اما میترسم بعدا بد شه واسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آدما متفاوتند به این چیزا فکر نکن ولی من خودم باشناختی که از خودم دارمحتما باید طرف ازم چند سالی بز ...
من زیاد کار ندارم ولی میترسم زمان تاثیر بزاره.بالاخره زنیم.بچه بیاد چهره شکسته تر شه واو وقت ای اقا متوجه این چیزا بشه.خیلی باهاش درموردش صحبت کردم و اینا بهش گفتم ولی میگه این مهم نیست
ببین زن 5سال بزرگتر بود خب اون همه چی داشت ولی داددشم هیچی نداشت یه وجه اشتراک بینشون نبود البته من اون سالا با داداشم ارتباطی نداشتم یه استان دیگ بودم بعد چندسال فهمیدم
تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤