2777
2789

من یکی رو دیدم عمل کرده بود (بلفاروپلاستی) خیلی خوب بود.

اگه افتادگی پلک داری و شدید نیست یه سری ماساژ صورت هست از اینترنت درار خیلی خوبه من خودم انجام دادموثر بود .

من خواهرم انجام داد ۱۳ سال پیش پلکش کمی افتادگی داشت شل بود برداشت خیلی خوب بود الانم سنش بیشتر شده ولی خوبه طبیعی ..چند نفرن آقا و خانم انجام دادن خیلی خوب شدن ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرتون عمل کردن یا پلاسما جت ؟

دوست عزیز شما پلاسما کردی برای پلک؟ چطور بود؟ اثر داشت؟ زخمها کی خوب میشن؟

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

دکتر رحیمی که کارش عالیه من مامانم زن داییم عمه همه با هم دیگه رفتم جراحی کردند و دکتر بهشون گفت که هم پلک تون رو عمل کنید هم ابروهاتون رو یه مقدار لیفت انجام بدید این دوتا جراحی را با هم انجام دادم قیمت خیلی مناسب بود البته دو سال پیش این کار را انجام دادند http://doctor-rahimi.com/