2777
2789
عنوان

دلم خیلی از این حرف گرفت...خیلی

269 بازدید | 25 پست

من یه سال پیش قرار بود عروسیم باشه ولی پسر عموی نامزدم خودشو کشت و نشد امسالم دو ماه مونده به عروسیم مادر بزرگ 93 سالم فوت شد حالا مامانم بهم میگه تو نحسی... 

دلم دو تیکه شد خیلی ناراحت شدم

ینی ادم نتونه چند ماه بیشتر بچشو تحمل کنه؟؟؟ 

ن فقط اون بلکه ی همه ی خانوادم فکرشون همینه از طرز نگاهشون میفهمم... 

واقعا دنیا همینه؟؟ 

😈😈...Well Well

کی بشه یاد بگیریم  خرافات رو بذاریم کنار 

و کی بشه یاد بگیریم    حواس مون ب حرف زدن هامون  جمع باشه

الله اعلم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه چه حرفیه گفتن 🤦‍♀️😒😒

حرفی نزن چیزی نگو باید برایم گریه کرد/باید برای مردن افسانه هایم گریه کرد/ عکسم درون آینه دارد چه زجری میکشد/ بعد از شکستم آینه در زیر پایم گریه کرد/ ثابت نشد من مجرمم یا چشمهای وحشی ات /قاضی برای دادن حکم خطایم گریه کرد/دکتر نشسته پشت میز و نسخه را خط میزند/ او هم که عاشق بوده از بهر شفایم گریه کرد/ مادر که میداند دلم عمری خرابت میشود/ دیشب به جای خواندن قرآن به جایم گریه کرد/ گفتم فراموشش کنم اما پدر ناباور و ..../ وقتی که میگفتم به تو بی اعتنایم گریه کرد/ حرفی برای آسمان گفتم که طوفانی نشد اما برای مدتی از ناسزایم گریه کرد/گفتم به خود حرفی نزن باید تماشایش کنم / عکسش به آغوشم کشید و پا به پایم گریه کرد❤ دوستام میشه واسه عاقبت بخیر شدنم و شادی دل مامان و بابام یه صلوات بفرستین❤

وااا 

تا بوده فکو فامیلا دم مراسمای عقدو عروسی میمردن😐یعنی من هرچی دیدم همین بوده 

مادر بزرگو پدربزرگ مادرشوهره دوستم به فاصله چند ماه فوت کردن عروسیشون دوبار عقب افتاد 

عمه ی دوست دیگم داره میمیره سزطان داره عقدش افتاده عقب 

پسر عموی شوهرم باجناقش مرد عروسیش یه سال افتاد عقب و....

هعی ... 

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

این چه حرفیه آخه؟؟؟ نحس یعنی چی؟؟؟ پسر عمو شوهرت افسرده بودی بعد شما نحسی؟؟؟ خدا رحمت کنه مادربزرگت ۹۳ سال از خدا عمر گرفت بعد یهووووو تو نحس شدی فوت کرد؟؟؟؟🤔🤔 عجباااا

عزیزم خودتوناراحت نکن خوب ی زیارت برین 

مادر داماد میوه یه پسرم رفت ماه عسل این یکی باید عروسی بگیره وگرنه منم باهمه ذوقم به خاطر این حرف دیگه راضیم بریم 

😈😈...Well Well

خب هرچی بیشتر کش بدین همین میشه ... پس فردا یهو دیدی مادربزرگ یا پدربزرگ داماد فوت کرد ... یه ماه دیگه یه پیرزن یا پیرمرد دیگه یا خدای نکرده یکی از جوون های فامیل

چقدر بی فکر هستن که همچین حرفی زدن . 

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

ماادمها متفاوتیم و خشم درونیمون رو هرکدوم به نحوی بروز میدیم((ببخشید عقده ها))

خدا رحمتش کنه حق داری ناراحت بشی اما به فال نیک بگیروبه مادرت بگو خدامنو دوست داشته که چندماه بیشترپیش مادره مهربون و حامیم باشم.این حرفم تو ذهنه خودت بزرگ نکن قدیمی هستن و بدگفتار