2777
2789

تازه زایمان کردم بچم یرقان داره  دستگاهشو اوردیم خونه همش گریه مسکنه بس تابی میکنه خسته شدم از بس بلند شدم وبیدار موندم بخدا توانشو ندارم چیکار کنم اخه همش گریه میکنم 

عشق مامان زود بیا تو بغلم صبرم تموم شده...😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یرقان چیه بگو زردی 😒😒😒😒

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.

وای یکی رو بگو بیاد کمکت .منظورت زردیه؟؟؟منم دخترم توخونه زیر دستگاه بود نوبتی بالا سرش بودیم تو اتاق 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

اگه منظورت زردیه پسر من زردیش روی۲۱ بود سه شبانه روز بعد زایمان نخوابیدم وفقط اشک ریختم وروی صندلی توی بیمارستان کنار دستگاه پسرم نشستم بخیه هام وحشتناک میسوخت هیچ کمکی نداشتم درد دنبالچه شدید داشتم ولی طاقت اوردم وکم نیاوردم از اونموقع تنهایی پسرمو بارفلاکس شدید وتمام اذیتاش بزرگ کردم والان نزدیک دوسالشه

اووووو  بچه اولته؟؟ خانومی صبر داشته باش اینا عادیشه هنوز مشکلات دیگش مونده به این زودی کم اوردی قوی باش ولی ببرش دکتر اطفاا ببین چشه گریه میکنه شاید مشکل گوش دردی چیزی هم داره این وسط بیشتر داره اذیتش میکنه چون تا جایی که یادمه این کوچول موچولوها گوشاشو یا دلشونم خیلی درد میگیره زبونم ندارن فقط جیغ میزنند ارامش داشته باششششششش سخته که میگن بهشت زیر پای مادر هست😉

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

شیر خشت و ترنجبین دم کن روزی چند قطره بچکون تو دهنش.خودتم بخور.فوری زردی رو میاره پایین.منم بچم زردی داشت دادم فوری خوب شد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

جای دستگاه برو داروخونه قرص زردی بگیر

هر ی دونه قرص رو سه قسمت کن روزی ی قسمتش تو ی ذره اب حل کن بریز تو دهنش.دوتا قرص ک برا شش روز میشه کافی

شیر گاو بگیر بجوشون بعد هربار ادرار یا مدفوع میکنه بچتو با شیر بشور.عرق شاطره هم بشوریش خوبه

خودتم عرق کاسنی بخور

اصلا دستگاه احتیاج نیست

من آوردم خونه بس ک بچم بد آرومی کرد داخلش نذاشتم با این روش زود خوب شد