2777
2789

باردارم و توی شرایط استراحت مطلق.باخانواده خودم و پدرم و ودرشوهرم تو یه شعر زندگی می کنیم.تا الان ک کم کم دارم میرم توی ماه پنجم،خونه مادرم بودم اکثرا.ولی تقریبا هر یه هفته ده روزی میام یکی دوشب خونه ی خودم.شوهرمم بنده خدا شاغله و بین خونه پدرش پدرم و خودمون!! در رفت و آمد.ب لطف خدا مشکلی نداریم مجبوریم بسازیم تا بسلامتی بچه مون بدنیا بیاد.فقط چیزی ک واقعا منو رنج داده اینه ک فقط و فقط مادرشوهرم در طی این چندماه یکبار اومد خونه مادرم و یک بارم خونه خودم حالمو پرسید و یک بارم بهم تلفن زد.دیگه هیچی بخدا.توقع نداشتم دایم زنگ بزنه یا پاسخ بیاد دیدنم ولی حداقل هر ده روز یبار زنگ بزنه.رابطمونم خوبه یعنی مشکلی نداشتیم تابحال خوب و معمولی.ولی الان میبینم همه احترامها از طرف من بوده.سرشم شلوغ نیس ک خودمو دلداری بدم نمی رسه.باتمام این حرفا و شرایطی ک دارم خودم چهار پنج بار رفتم دیدنشون.حتی عید نیومد دیدنم.الانم اومدم خونه خودم شوهرم زنگ زد برا افطار بیا بریم خونه مادرم.دلم ازشون گرفته ب دل خودم باشه نمی رم ولی دوس ندارم شوهرم بفهمه از بی محلی خانواده اش دلم گرفته و غصه بخوره.

چکار کنم بهتره؟ ببخشید خیلی طولانی شد درد و دلم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بخاطر همسرت ولی سرسنگین باش برات هم مهم نباشه ک نیومدن دیدنت ولی ب موقعش گله تو بکن 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

سلام دوست عزیز بهتره بخاطر احترام به همسزتون و همچنین حرمت بزرگتر بودن ایشون ، تشریف ببرین و به روی خودتون نیارین. مطمئن باشین خوبی بهتر از بدیست. شاید امشب متوجه بشین که دلیل کم توجهی شون چیه . انشااالله بسلامتی بارتون رو به زمین بزارین🙏🙏

به خدا خوب نیست

به من دائم زنگ میزنن بیا اینجا

انگار من خودم خونه ندارم انگار خانواده ندارم

توقع دارن کلا اونجا باشم

نه فقط الان که باردارم ها کلا از اول عروسی

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

عزیزم استراحت مطلقی یا نسبی؟ استراحت مطلق که نباید اصلا از جاش تکون بخوره، الان فقط بلید به فکر بچت باشی، بیخود ذهنتو با این چیزای کم ارزش درگیر نکن و به‌ همسرتم بگو اینهمه جابجایی برات خوب نیست اصلا

خدایا شکرت واسه همه چی❤
سلام مگه استراحت مطلق نیستید؟ دیگه رفتنجایی معنی نداره مهم نی نی تون هست که سالم باشه پس راحت با هم ...

سلام.چرا ولی چون تو ی شهر کوچیکیم و با ماشین میریم و پیاده روی نمی کنم میگه.همیشه خونه مادرمم و مادر و آبجیم هوامو دارن.چن روزی میام خونه خودم ک بهرحال از خونه و زندگیم سر بزنم.اونم چون میخواد مثلا روحیه ام باز بشه چون دایم ی جاهستم میگه.

سلام.چرا ولی چون تو ی شهر کوچیکیم و با ماشین میریم و پیاده روی نمی کنم میگه.همیشه خونه مادرمم و مادر ...

مشکلت چیه عزیزم؟ واسه من سه ماه سونوگراف اشتباها تشخیص باز شدن دهانه داخلی رحم داد دو هفته استراحت مطلق بودم و میدونم چقدر سخته، اون موقع حتی دکترمم بهم اجازه حموم هم نداده بود، همسرتون میخواد به روحیتون کمک کنه ولی خیلی مواظب باشین ایشالا بسلامتی این دوره رو بگذرونین

خدایا شکرت واسه همه چی❤
من بودم نمیرفتم .شوهرتم ک غریبه نیس بذا بفهمه

شوهرم آدم جوشیه نه ک دعوا کنه داغ کنه جوش میزنه الانم فشار کارش زیاده چون آشپزه بیمارستانه و چندشیفت کار میکنه.میدونم الان شرایطی ک دارم چقد بهش سخت می گذره همینکه آلاوالاخونه اس.ی پاش سرکاره ی پاش خونه مادرش ی پاشم خونه ی مادرم.اونم مث من داره اذیت میشه.میدونم خودش میفهمه ولی نمی خوام ب روش بیارو.خودش چندبار سربسته ب من گفته ک باید خانواده اش بیشتر هوامو داشته باشن.

برو بخاطر همسرت ولی سرسنگین باش برات هم مهم نباشه ک نیومدن دیدنت ولی ب موقعش گله تو بکن 

بدی من اینه ک ن عرضه گله گذاری دارم ن میتونم با رفتارم ب کسی بفهمونم ازتون دلخورم. یعنی راستش جراتشو ندارم همش میترسم بعدش ی اتفاق بدی بیفته.

سلام دوست عزیز بهتره بخاطر احترام به همسزتون و همچنین حرمت بزرگتر بودن ایشون ، تشریف ببرین و به روی ...

سلام.ممنون از دعاتون.بابت بی توجهی شون مطمئن هستم دلیل قانع کننده ای وجود نداره.چون هرطورم ک باشه ی تلفن زدن وقتی ازشون نمیگیره.ولی ممنون از راهنمایی تون.🌸🌸

مشکلت چیه عزیزم؟ واسه من سه ماه سونوگراف اشتباها تشخیص باز شدن دهانه داخلی رحم داد دو هفته استراحت م ...

ممنون فدات شم.من دوبار سقط داشتم.الانم گفتن جفت پایینه.تا سنوی بعدی ک ببینن وضعیتش تغییر کرده یا نه.چون لکه بینی هم داشتم.