2777
2789

استارتر

تاپیک و انگار از زبون من نوشتی 

عزیزم من عاشق پسر عمم بودم و مث عشق تو بی اراده و ضعیف بود و روزی ک جواب نه شنید برام تلاشی نکرد بعدش 

منم ولش کردم

کسی ک واقعا عاشق باشه برای بدست آوردن عشقش همه کار میکنه 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هه همش اونی ک باید میگف چیکار کن من بودم..دوماهه منتظر بودم یکاری بکنه اما فقط یبار رف پیش بابام و و ...

😕ب چیش دل خوش کردی مس طرف باااصدتاااا التماس خخانواده دخترو راضی نیکنه اخرش میشه این ک تو پربازدیدا میبینی 

وای ب حال وقتی ک خودت بگی برو بابامو راضی کن

منم ۷سال باکسی بودم خیلیم دوسش داشتم، ولی خانوادم مخالف بودن چون ازلحاظ فرهنگی باهم نمیخوندیم. تمام ...

ماهم از لحاظ فرهنگی بهم نمیخوردیم..راضی الان از شرایطت؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
استارتر تاپیک و انگار از زبون من نوشتی  عزیزم من عاشق پسر عمم بودم و مث عشق تو بی اراده و ...

وای عزیزم جفتمون شرایطمون مث همه منم کنارش گذاشتم چون دیدم واسم نمیجنگه و با ی بار ن شنیدن جا زد😔عزیزم تونسی فراموشش کنی؟خیلی سخته دارم دیوونه میشم

آره وقتی نمیتونه چندبار بیاد جلو کنار میزاشتمش چون همچین آدم ترسو و بی عرضه ای به درد آدم نمیخوره

اره واقعا حقیقت چیزی جز این نیس..فقط ترسم از اینه دیگ نتونم عاشق بشم و حسرتش همسشه رو دلم بمونه😔

😕ب چیش دل خوش کردی مس طرف باااصدتاااا التماس خخانواده دخترو راضی نیکنه اخرش میشه این ک تو پربازدیدا ...

اون مهربون بود و پاک و ساده اما ترسو و ضعیف بود انقد ترسو ک بخاطر ترسش جا زد و منو از دست داد اون نخواست برای من بجنگه چون از بابام ترسید اما من بهش گفتم ادمی ک واقعا عاشق باشه هیچوخ نمیترسه و جا نمیزنه😢

حتما پدرت یه چیزی میدونه که مخالفت کرده بشین با پدرت صحبت کن ببین مشکل کجاست 

اون سربازی نرفته بود و پول نداشت فقط میرف سرکار و دانشجو بود

بابام گف از نظر خانوادگی بهم نمیخوریم و پدرش ادم درستی نیست

وای عزیزم جفتمون شرایطمون مث همه منم کنارش گذاشتم چون دیدم واسم نمیجنگه و با ی بار ن شنیدن جا زد😔عز ...

ببین دوستم 

فراموش نمیتونی بکنی 

فقط بعد یه مدت عادت میکنی

فقط اشتباهی ک من کردمو تو تکرار نکن

زود ازدواج نکن ک کسی رو جایگزین کنی 

اول ب خودت زمان بده 

یه مدت ممکنه افسرده شی

من شبا گریه میکردم

گریت گرف گریه کن

براش عزاداری کن بذا دوران سوگت تموم شه

بعد یه مدت عادت میکنی مخصوصا اگ فامیل نباشه و نبینیش

وقتی کامل کنار اومدی ب ازدواج فکر کن

من چن ماه اولی ک عقد کردم خیلی بد بود، دائما گریه میکردم شوهرمو دوس نداشتم 

ولی الان یه سال گذشته و حس میکنم شوهرمو واقعا دوست دارم، عاشقش نیستم ولی خب دوسش دارم

فقط گهگاهی ک تو مهمونیا پسر عمومو میبینم اذیت میشم

مطمئن باش فراموش نمیکنی ولی عادت میکنی 

اون مهربون بود و پاک و ساده اما ترسو و ضعیف بود انقد ترسو ک بخاطر ترسش جا زد و منو از دست داد اون نخ ...

منم همینو بهش گفتم 😢

ببین دوستم  فراموش نمیتونی بکنی  فقط بعد یه مدت عادت میکنی فقط اشتباهی ک من کردمو تو تک ...

فامیل نیستیم عزیزدلم اما شهر ما کوچیکه و ممکنه تو خیابون یا هرجای دیگه ای ببینمش..

همش میخام خودمو قانع کنم ک اگ واقعا عاشقم بود یخاطرم میجنگید و نمیترسید..اما باز ی حسی همش بهم سرکوفت میزنه و عذاب وجدان میده بهم ک بهش بد کردم و نباید میزاشتمش کنار😔دیشب تمام خاطراتی ک س سال خط ب خطشو با عشق نوشتمو اتیش زدم همه عروسکا و کادوهایی ک واسم خریده بود ریختم دور دیشب دیوونه شده بودم و حرکاتم دست خودم نبود اصن باورم نمیشه ک همه چیشو نابود کردم😔