2777
2789
عنوان

دیشب همه نامه هاشو سوزوندم!توروخدا بیاید دلم داره میترکه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 94 پست
کار درستی کردی بهتره بزاریش کنار الانم توی سنی هستی که فکرمیکنی فقط همین خوبه ولی نترس از این بهتر ...

میترسم هیچکسی جا علیو واسم نگیره با خاطره هاش چکنم؟دارم دیوونه میشم دلم میخاد بمیرم

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری خیلی خوبی کردی مطمئن باش بابات هم دیده پسر پر جربزه ای نیست ک رضایت نداده پسری ک از الان نتونه واسه ب دست اوردنت تلاش کنه فردا تو مشکلات تنهات میزاره

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭
دوماهه همش من دارم میگم چیکار کن و چیکار نکن همش دارم میگم برو پیشش و نامه بده خودش ترسش باعث میشه ن ...

بهترین کارو کردی ....اگر عاقل وفهمیده باشه از یه راه عاقلانه وارد میشه ...پدر مادرشو میفرسته جلو. نه بانامه وتهدید

به نظرم شما دیگه کاری به کارش نداشته باش. اگه واقعابخواد یه حرکتی میکنه که البته بازم میگم اولین قدم باید سربازی رفتنشون باشه ... پدرت خیلی عاقلانه رفتار کرده .بهتره شماهم فعلا به درست برسی و بری دانشگاه .معلوم نیست اگه با این آقا ازدواجکنی اصلا امکان رفتن دانشگاهو داشته باشی یا نه .واینکه شاید با دیدن یهمحیطجدید بفهمی انتخابت اشتباه بوده... توی سن کم وبا اولین پسری که برخورد کردی دوست شدی اونمانقدر طولانی .مطمئنا خیلی از رفتاراتون از روی بچگیو ناپختگیه.... حتی خواستگاری اومدن اون آقا هماز روی تب عاشقیبوده وگرنه پسری که سربازی نرفته و درسش تموم نشده اصلا نباید بره خواستگاری .

وای عزیزم من هم سن شمام می دونم احساست پاکه ولی به عنوان هم سنی بهت میگم تا جوونی برو خوش باش به فکر این چیزا هم نباش چون خیلی از کسا دیدم بعد از اینکه زود ازدواج کردن ولی سالها بعد غبطه خوردن که چرا ادامه تحصیل ندادن و ....امیدوارم دلگیر نشی ولی فقط یه نظر بود   

عزیزم خب شما سنتون کمه . شاید پدرت چندسال دیگه رضایت بدن. فعلا بدجوری گیر دادین به هم. عزت نفس خودتو ...

خب ببین مشکلم اینه ک فقط یبار رف پیشش و ترسید و سرجاش نشست و توقع داشت من خودم راضیش کنم..کار درستی کردم ک همه خاطره هاشو انداختم دور؟بهش گفتم برو پی زندگیت مخالفت بابای من یکیو میخاست عین کوه وایسه و انقد بیادو بره تا راضیش کنه اما تو زود جا زدی ما بدرد هم نمیخوریم😔😔

میترسم هیچکسی جا علیو واسم نگیره با خاطره هاش چکنم؟دارم دیوونه میشم دلم میخاد بمیرم

این حرفا به خاطر سن شماسش که زود احساساتی میشید...عشق تو این سن گذراست و پایدار نمیمونه...خیلی زود هم فراموش میکنید

خب ببین مشکلم اینه ک فقط یبار رف پیشش و ترسید و سرجاش نشست و توقع داشت من خودم راضیش کنم..کار درستی ...

خوب گفتی . بذار وقتی بلوغ عاطفی پیدا کرد و بهای واقعیتو دریافت برگرده . اگر هم نیومد که حتنا لایقت نبوده و انشالله یه مرد واقعی نصیبت بشه 

وای عزیزم من هم سن شمام می دونم احساست پاکه ولی به عنوان هم سنی بهت میگم تا جوونی برو خوش باش به فکر ...

ن قربونت برم واسه چی باید دلگیر بشم حرفت درست و منطقیه این منم ک همه عقل و دینمو دادم بهش و حالا نمیدونم چطوری فرامووشش کنم و زندگی جدید شروع کنم دارم دیوونه میشم😢

ای بابا نترس منم یه علی داشتم 

خدا ببرتش که همش ضرر بود با خاطراتش

الان شوهر دارم خیلی بهتر از اون نکبت بی عرضه

کاری خیلی خوبی کردی مطمئن باش بابات هم دیده پسر پر جربزه ای نیست ک رضایت نداده پسری ک از الان نتونه ...

دقیقا همش همینو دارم ب خودم میگم تا یکمی از دردم کم بشه..ینی دوسم نداشت ک انقد زود پا پس کشید؟😔

ن قربونت برم واسه چی باید دلگیر بشم حرفت درست و منطقیه این منم ک همه عقل و دینمو دادم بهش و حالا نمی ...

زمان همه چیو حل میکنه . بهت قول میدم. 

من ازیه رلبطه 7 ساله خودمو کشیدم بیرون و الان خوشبخت ترینم. توهم به اینده خوبت امیدوار باش. علی اقای شما که اخر دنیا نیست.