2777
2789
عنوان

دیشب همه نامه هاشو سوزوندم!توروخدا بیاید دلم داره میترکه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 94 پست

تا اینکه ی هفته پیش ی متن نامه اماده کردم براش فرستادم گفتم علی تو ک میترسی بری روبه روش و باهاش حرف بزنی این نامه رو بنویس و بهش بده بزار بخونه...قبول کرد و من باز ی هفته منتظر شدم تا نامه رو بفرسته اما دیدم نفرستاد دیشب بهش زنگ زدم گفتم چیشد نامه پس؟گف میترسم بابات از این نامه بر علیه من استفاده کنه و منو بندازه زندان

بخدا میون همه غصه هام از این حرفش کلی خندیدم و گفتم مگ قراره چی بنویسی تو نامه یا مگ بابای من تا این حد بی خونه؟از حرفش اتیش گرفتم بهش گفتم خاک تو سرمن ک این همه مدت فک میکردم تو واسه رسیدن بمن خودتو قراره بزنی ب اب و اتیش

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
وای چه بابای پایه ای😀من به فکر نامه بودم،ولی خب ترسیدم خطمو مسخره کنه😂😂😂ممنونم عزیزم😍

اره بابام کلا پایه ست،مسخره نمیکنه عزیزم بعدا یادگاری میمونه،باورت میشه همین الان پشت قاب گوشیم یه نامه همسرمه ک گذاشتم همیشه پیشم باشه انقدر ذوق میکنم بادیدنش بیخیال خط بنویس فقط

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علی گف من دوست دارم بخدا عاشقتم اما میترسم از بابای تو هرکاری برمیاد..بهش گفتم اگ واقعا عاشقم بودی هیچوخ ترس تو دلت نمیوفتاد و واسه خاطر من حتی اگ ی سیلی هم از بابام میخوردی اینطوری جا نمیزدی 

اره بابام کلا پایه ست،مسخره نمیکنه عزیزم بعدا یادگاری میمونه،باورت میشه همین الان پشت قاب گوشیم یه ن ...

امیدوارم که رابطمون بازم مثل روز اول برگرده،اونموقع ان شالله دیگه مینویسم واسش😍

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
امیدوارم که رابطمون بازم مثل روز اول برگرده،اونموقع ان شالله دیگه مینویسم واسش😍

انشالله❤❤

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
تا اینکه ی هفته پیش ی متن نامه اماده کردم براش فرستادم گفتم علی تو ک میترسی بری روبه روش و باهاش حرف ...

عزیزم خب شما سنتون کمه . شاید پدرت چندسال دیگه رضایت بدن. فعلا بدجوری گیر دادین به هم. عزت نفس خودتو حفظ کن . غرورتو نشکن . بذار خودش و خانوادش اقدام کنن . حتی شده یه چند وقت بیخیالش شو .

اگه عشقتون واقعی باشه باز میاد و با دست پر تر حتما پدرتو راضی میکنه 

زشته برات که بگی اینکارو بکن اونکارو بکن . 

اون همش میگف تو باید یکاری میکردی و خانوادت باباتو راضی میکردن و همش میگف من جا نزدم این تویی ک جا زدی در صورتی ک من پیش بابام اشک ریختم گریه کردم التماسش کردم اما گف ن و اگ بخای باهاش ازدواج کنی دیگ هیچوخ دخترم نیسی!

اون فقط یبار رف پیش بابام و وقتی مخالفت شدیدشو دید ترسید و جا زد منم بهش گفتم همه چی بین ما تمومه و رفتم همه نامه هایی ک واسن نوشته بود سوزوندم عروسکایی ک کادو گرفته بود انداختم دور بخدا دارم میمیرم یکی یکم باهام حرف یزنه بگه کار درستی کردم یان دارم دیوونه میشم

علی گف من دوست دارم بخدا عاشقتم اما میترسم از بابای تو هرکاری برمیاد..بهش گفتم اگ واقعا عاشقم بودی ه ...

17سالته؟ما اون موقع بفکر امتحاناتمون بودیم عزیزم اگه میدونی نمیخواد قدمی برداره ولش کن و بیخیالش شو

دنیام دخترم

از لحاظ عقلی خودت فکر کن میتونی با خودش و خانوادش یه عمر زندگی کنی.. 

بابات هم صلاح تورو میخاد و

میخاد توی زندگی خوشبخت بشی

اگه واقعا علی شرایط زندگی نداره نمیشه مجبورش کرد به ادامه رابطه و ازدواج

تو تمام سعی و تلاش خودت رو کردی.حالا بزار خودش یه راهی پیدا میکنه واسه حرف زدن با بابات 

یا اینکه کلا فکراش میکنه و میبینه بهت نمیرسه بیخیالت میشه

دوماهه همش من دارم میگم چیکار کن و چیکار نکن همش دارم میگم برو پیشش و نامه بده خودش ترسش باعث میشه نتونه اخه مگ ادم عاشق ترسسسس حالیش میشه؟دیشب بهش گفتم دیگ نمیخامت و هرچی ک ازت باید میفهمیدم و فهمیدم و برو دنبال زندگیت اون قبول نکرد ولی بهش گفتم دیگ بهم زنگ نزنه اون هیچوخ محکم نبود و با ی بار رفتن پیش بابام جا زد😔

اون همش میگف تو باید یکاری میکردی و خانوادت باباتو راضی میکردن و همش میگف من جا نزدم این تویی ک جا ز ...

همه چیتون براساس احساس میچرخه د ویگر هیچ... اینا که تو میگی مال تو فیلماست . سیلی بخوره و .... دوست داری همسر ایندت تحقیر شه؟؟ بذار بزرگتر شین جفتتون و بعد با منطق به هم برسید 

اون همش میگف تو باید یکاری میکردی و خانوادت باباتو راضی میکردن و همش میگف من جا نزدم این تویی ک جا ز ...

کار درستی کردی بهتره بزاریش کنار

الانم توی سنی هستی که فکرمیکنی فقط همین خوبه

ولی نترس از این بهتر برات پیدا میشه