2821
2789
عنوان

آرسوعم من عااااشق :

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 38 پست
 خدا حفظش کنه😍😍😍 ینی پاهای پسر منم تپل میشه😆

عزیزممم😍😍 الهی صحیح و سلامت بغلش کنی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای جووون 😋😍😍😍 جوجه خوردنی 

عاظی کم پیدااا چطوری😘😘😘

عزیزم     منم انقد عکس دارم از دست و پاهای پسرم خیلی تپلی بود آخه الآن بچه م لاغر شده

عاره دندون در بیارن و راه بیفتن لاغر میشن ..الان اوج تپلیای آلاس

خوبم عزیزم 😍  ی مدت نیومدم حالا ی چند روزیه میام گاهی  

اولاش کیف میداد تو سایت..یادته😢

سلام ندا خوبی ؟ 😍😍  ی هفته مونده 😍😍😍😍😍😁😁

سلام عاطی 😍😍😍

نه دو هفته مونده دیروز دکترم میگه تا دو هفته دیگه عمل نمیکنم 

من طبق ۳۷ هفته تیکر زده بودم خوشحال بودم ک یه هفته مونده  

دکترم میگه باید ۳۸ تموم بشه😥😥😥😥😓

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
تنشون سلامت باشه ان شاالله چاقی لاغری مهم نیست...

عاره واقعا مهم سلامتیه

خدا حفظش کنه گلپسرتو

سلام عاطی 😍😍😍 نه دو هفته مونده دیروز دکترم میگه تا دو هفته دیگه عمل نمیکنم  من طبق ۳۷ هفته ...

سزارینی؟ عاره جدیدا گیر میدن 38 هفته تموم شه

سلام عاطی 😍😍😍 نه دو هفته مونده دیروز دکترم میگه تا دو هفته دیگه عمل نمیکنم  من طبق ۳۷ هفته ...

عههه اشکالی نداره اونجوری بهتره لابد   

بالخره چیزی نمونده انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت 😍😍😍

تو شدی 🌙من👶❤️
اره خیلی خوش میگذشت  الان اصلا مثل قبل نیست 😞😞😞😞  جوش بد شده

کافیه یه چی بگی تا بخورنت .. قبلا ما تازه عضو شده بودیم پامونو جلو قدیمیا دراز نمیکردیم.. حالا این جدیدیا عصن احترام بزرگتر کوچیکتر حالیشون نیس😂😐

سزارینی؟ عاره جدیدا گیر میدن 38 هفته تموم شه

آره سزارینم . 

اولش گفتم ۳۷ تموم بشه سزارین کنه چیزی نگفت حالا میگه ۳۸ تمام باید باشه که برای بچه مشکلی پیش نیاد 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز