2821
2789
عنوان

آرسوعم من عااااشق :

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 38 پست
عههه اشکالی نداره اونجوری بهتره لابد    بالخره چیزی نمونده انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت ...

قربونت مرسی عزیزم .ایشالله قسمت خودت 😚😚😚😊😊😊

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
آره سزارینم .  اولش گفتم ۳۷ تموم بشه سزارین کنه چیزی نگفت حالا میگه ۳۸ تمام باید باشه که برای ...

اشکال نداره ..بیشتر کیف کن ازین روزای بارداریت و بیشتر بخواب .. ک خیلییی دلت تنگ میشه واسه این روزات 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشکال نداره ..بیشتر کیف کن ازین روزای بارداریت و بیشتر بخواب .. ک خیلییی دلت تنگ میشه واسه این روزات ...

نه نه نه ...دلم تنگ نمیشه😂😂😂😂 خیلی سخت گذشت فقط میخام تموم شه

فقط دلم برای لگداش تنگ میشه😆😆😆

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
کافیه یه چی بگی تا بخورنت .. قبلا ما تازه عضو شده بودیم پامونو جلو قدیمیا دراز نمیکردیم.. حالا این ج ...

دقیقا  هعیییی یاد باد آن روزگاران یاد باد 😅😅😅😅  

من خیلی بدم میاد یهو کلا سایت بهم ریخت  

عزیزم اینا ده ۸۰ ان الان میان قورتمون میدن 

تو شدی 🌙من👶❤️
نه نه نه ...دلم تنگ نمیشه😂😂😂😂 خیلی سخت گذشت فقط میخام تموم شه فقط دلم برای لگداش تنگ میشه😆😆😆

حالا ب حرفم میرسی ..من واقعا دلم تنگه اون روزاس .. سکسکه هاش😍😍😍 ایشالا زایمانتم راحت باشه خاطره ی خوبی برات بمونه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
حالا ب حرفم میرسی ..من واقعا دلم تنگه اون روزاس .. سکسکه هاش😍😍😍 ایشالا زایمانتم راحت باشه خاطره ی ...

مرسی عزیزم😘😘😘 .ایشالله😆

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز