2777
2789

سلام.این اولین پستمه

این جا چ قدر جالبه

من ۱۹ سالمه.

یه ساله اومدم خونه خودم 

دانشجوی علوم سیاسیم

قسط بچه دار شدن دارم.

دنبال دکتر خوب تو تهران می گردم.

اخلاقشم خیلی برام مهمه

اگه تونستید کمکم کنید

و حتما شما که با تجربه اید بهم بگید ۰یا باید بخورم چیا نخورم😊

دکتر ژیلا عابدی اصل بیمارستان بهمن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

عزیزم دکتر آذری آزاد تو سعادت آباد من پیشش میرم خیلی خوبه بنظرم. ویژگی های خوبش:

زیاد شلوغ نیست. خیلی با صبر و حوصله ست و حسابی وقت میزاره. خوش اخلاقه. مثل مامان ها میمونه. پولکی نیست و کارتخوانم داره. تاکییدش روی زایمان طبیعی هست. مذهبیه ویزیتش 60 تومنه و برای یه بارداری بنظرم دکتر خیلی خوبیه برای کارهای جدی تر  ادم میره پیش دکترهای معروف فوقش

دکتر ملیحه حبیب اللهی هم تو شاهین شمالی همینطوره خوبه بنظرم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا چیزم بنظرم خوبه واسه اقدام رعایت کنی:

چله زیارت عاشورا بردار. آیه رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین رو تو قنوت و وقت های دیگه زیاد بگو. قبل رابطه همسرت دست راستشو بزاره سمت چپ نافت 7 تا سوره قدر بخونه

گرمی جات زیاد بخور مثل عسل و سیاه دانه و ... به شوهرتم برس موز و عسل و ...

یه بالشتک زیر ب.ا. سن بزار موقع رابطه و بعدش حداقل نیم ساعت از جات تکون نخور حتی اندازه یه خم شدن و پتو انداختن رو خودتت

روزهای حول و حوش تخمک گذاریت یه روز در میون رابطه داشته باش

مهم تر از همه اصلا استرس نداشته باش و بهش فکرنکن.

ایشالا همین ماه خبر بارداریتو بدی تو همین تاپیک

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

سردی جات و قارچ و بادام زمینی و بادام هندی و قرمه سبزی زیاد خوب نیست نخور