2777
2789
عنوان

آخجون!!!! خدا رو شكر😇🥰

572 بازدید | 50 پست

طلا داره همين طوري مياد پايين. روندش هم يكباره نيست و آروم آرومه. به نظرم يه اتفاق هايي خواهد افتاد!! خدا كنه يواش يواش همه چي درست شه و مردم همه شاد و راضي باشن.. مثل قيمت خودرو، خونه، كالاها ضروري و ... و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که من پول لازم دارم و میخوام بفروشم داره میاد پایین  

خدا کنه  از یه جایی و یه مدلی    براتون جور شه  ک کلا نیازی ب فروش نداشته باشید .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

دلت خوشه استارتر کجا پایین اومد باز نمایش هست مگه مهر قرار نبود دلار بشه ۸ تومن؟ مردم دیگه این بازی ها رو فهمیدن همین الان برو نمایشگاه ببین ماشین چنده و خوراکیا چندن اونوقت الکی خوشحال نمیشی

ای کاش اول از همه خوراکی و گوشت و مرغ و ماهی و غیره ارزون بشه تا حداقل همه بتونن شکمشون روسیر نگه دارن

بعد خونه تا بتونن یه سرپناه داشته باشن

بعد لوازم خونه

بعد ماشینو و طلا و باقی مسائل