2777
2789
عنوان

بنظرتون پول نزول کنیم میتونیم برگردونیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20559 بازدید | 150 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حتی اگه از گرسنگی درمونده شدید بازم این کار رو نکنید

چیزی رو‌ک خدا میگه آتیشه ب زندگیت وارد نکن

نمیدونم شاید با حساب کتاب دنیا مشکل مالی حل شد ولی ی وقت میبینی مشکل بزرگتر ک حتی نشه با ربا درستش کرد ب وجود اومد.

ربا جزء گناهانیه ک همین دنیا ادم رو زمین گیر میکنه

شاید بگید این همه رباخوار ک سر و مر گنده زندگی میکنن

اما گلم اونا دچار عذاب استدراج الهی هستن

خدا نگاهش و امیدش رو از اونا قطع کرده اتفاقا دستشون رو در حرام خوری باز گذاشته تا ته گناه پیش برن طوری ک دیگه راه فرار و توجیهی نمونه

وام نگير همون وام خونگي بهتره ادم اسايش داره بانك خونتو ميكنه تو شيشه

وام خونگی پول میخواد ازکجا بیاریم قسطشو بدیم؟من میگم ده هزارتومن کلا داریم باور نمیکنید؟؟؟

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

واای بدجور درکت میکنم شوهر من که ورشکست شده بود واسه من زندگی جهنم‌بود همه جامون شده بود قرض به هر دری میزدیم میدونستن ورشکسته ایم و پول نمیدادن حتی خواهرشوهرای پولدارم!!

اخرش مجبور شد نزول برداره ولی رفته رفته بدتر شد که بهتر نشد با هزار التماس بهش گفتم برگردونه پولو ...دلمم اروم نشد یه اش نذری پختم و توبه کردم ...واقعا نزول خونه خراب کنه خداروشکر الان وضعیتمون بهتر از قبل شده حتی بهتر از اون خواهرشوهرای عوضیم که هیچوق حلالشون نمیکنم ....عزیزم امیدت به خدا باشه یه وام بانکی جور کنین ازاین بهتره...

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
این خدایی که آیه گفته درباره نزول کجاست ببینه به چه روزی افتادیم؟؟کل بانکای شهرو زیر پا گذاشتم‌واسه ...

خدا همه جا هست همه رو هم میبینه و همین که الان داریم نفس میکشیم به خاطر توجهشه

چون توکلت کمه و ناامیدی چجوری انتظار کمک داری ازش

مطمئن باش اگه واقعااا از ته قلب بهش امید داشته باشی و توکل کنی گره های زندگیت هم کم کم درست میشن

همه تو زندگیشون سختی دارن حتی بیشتر از شما

راه حلس از طریق حرام نیست که

اگه میخواید پولدار شید که بدونید نزول برکت رو از کل زندگیتون میبره پس راه حل نیست!!"

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
زندگیتون نابود میشه اینطوری یه موتور دست دو بگیرید بره پیک روزی کمش 80 90 تومن درمیاره

با ده هزارتومن؟؟وقتی هیچی نداریم ازکجا بیاریم‌موتور بخریم؟؟

وام خونگی پول میخواد ازکجا بیاریم قسطشو بدیم؟من میگم ده هزارتومن کلا داریم باور نمیکنید؟؟؟

خب شما ميگي٦ تومن نزول كنيم 

كار كنه با ماشين قسط بديم

خب چه فرقي داره وام خونگي هم همون ميشه

ميدينش ب ماشين و كار ميكنه شوهرت 

قسطشو ميده

واای بدجور درکت میکنم شوهر من که ورشکست شده بود واسه من زندگی جهنم‌بود همه جامون شده بود قرض به هر د ...

بجون پسرم همه بانکا پرسیدم نمیدن سپرده میخوان سند میخوان😭😭😭😭