2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسر زود مشخص میشه من سه ماه باردار بودم که گفتن یه قلت پسره دومی مشخص نمیشه وتا۹ماه مشخص نشد که ...

وای چه جالب تا ۹ ماه مشخص نشد؟😯

چه خوب که جنستون جور شد یه دختر یه پسر😁 خدا نگه داره

الان دوباره باردارین؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
من چراحسم هیچی نمیگه

همین که تیکر صورتی زدی شاید حست میگه دختره

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
از کجا مطمئن بودی گلم

من ۱۴ فروردین نزدیکی داشتم....۱۸ هم یا نوزدهم روز تخمکگذاریم بود...اگه یه روز قبل و بعد تخمکگذاری نزدیکی داشته باشی بچه پسر میشه.....من ۲۳ فروردین حالت تهوع و گر گرفتگی داشتم که مال لانه گزینی بود....فهمیدم که ۱۴ فروردین کار خودشو کرده و پبچمم دختره....چون لانه گزینی یک هفته بعد نزدیکی علائمش ظاهر میشه

حالا همه اصرار که پسره....منم میگفتم دختره😍😍😍

وای چه جالب تا ۹ ماه مشخص نشد؟😯 چه خوب که جنستون جور شد یه دختر یه پسر😁 خدا نگه داره الان دوباره ...

ممنون گلم.بله دوباره باردارم.دیگه دوقلوهام ۵ساله شدن

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چرا،برادخترخواهرموتو۸هفته‌گفت‌پسربود‌تودوماه‌

مال منم تو ان تی گف پسره تو آنومالی گف دختره😑😑

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده