2777
2789
منم همه میگفتن خوشگل شدی ولی دختر بود...مامانم میگفت اشتباه شده پسره....

الاهییی ان شالله که هرکی هرچی صلاحشه باسه وسالم باشه

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم عاشقه دختره..اخه همه میگن خوشگل شدی وچن تاعلائم دیگه که میگن پسره

دخترو پسر فرقی نداره هردوتا واستون شیرین میشه.

انشالله هرچی به مصلحتتون هست همون بشه ولی به علائم زیاد توجه نکن

من که قبلنا عاشق شیرینی بودم اما از وقتی باردار شدم از شیرینی متنفر شدم فقط میخورم ترشی و شوری. اینا علائم پسره اما من بچم دختره

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اصلا به اینا نیست من هم خوشگل شدم هم زرنگم.تنبلی نمیکنم شوری دوست دارم ویارم ندارم هم میگفتن پسره ول ...

جدی دقیقا منم مثله شمام..فقط اینکه من نمیتونم سرپاوایستم حالم بدمیشه..دختربشه که همسرم وخانوادش غش میرن واسش

دخترو پسر فرقی نداره هردوتا واستون شیرین میشه. انشالله هرچی به مصلحتتون هست همون بشه ولی به علائم ز ...

نه اینکه پسربشه دوست نداشته باشه کلا عاشقه بچس..خودشم میگه ان شاالله سالم باشه ولی میدونم عاشق دختره..ان شالله که هرچی صلاحه پیش بیاد واینکه صحیح وسالم باشخ

من ان تی احتمال پسر داد بم یه دونه پسر هم دارم حالا دیگه منتظرم انومالی 5روز دیگه میرم دل تو دلم نیس بم نخندین ولی فالگیر دوبار گف دختر داری به فالش اعتقاد دارم چون میشناسمش از طرفی این سونوگرافی هم معروف تو بعد وضعیم نمیدونم بچم چیه😬خدا جون خودت صلاح و مصلحت مارو بهت میدونی 

من ان تی احتمال پسر داد بم یه دونه پسر هم دارم حالا دیگه منتظرم انومالی 5روز دیگه میرم دل تو دلم نیس ...

خودت چی دوس داری؟

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
میان- میگن اشتباه شد

من تو ان تی ینی 12هفته گفت احتمالا پسر

بعد بستری شدم 16هفته اونجا سونو گرفتن گفتن پسر

این هفته هم شنبه انومالی رفتم تو 18 هفته گفتن پسر

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 
اینو بخون لطفا اطلاعاتت رو ببر بالا و اطلاعات غلط نده 

مثلاغلط‌بدم‌چی‌میشه‌مگه‌بااطلاعات‌من‌طرف‌دیگه‌نمیره‌سونویاجنسیتش‌باحرف‌من‌تغییرمیکنه‌توشیکمش‌‌شماخودتوزیاددرگیرنکن‌‌اینجاهرکس‌چیزی‌روک‌ شنیده‌ ویا یده‌رومطرح‌میکنه‌دیوونه‌نیستم‌ک‌ اطلاعات‌غلط‌بدم‌