2777
2789

خیلی تنهام کل دیشب و تنهام بودم الانم که از سر کار اومده سر کره و ابلیمو دعوامون شد موهامو کشید بعد خودشم نشست گریه و التماس که ببخش ولی ازش متنفر شدم از پدر مادرمم متنفرم که راه برگشتی برام نزاشتن بابایی که ندیده نشناختمش گفتن مرد مادری که بعد ۳ روز عقد از خونه انداختم بیرون که الان تو همچین وضعیتی گیر کنم خدایا مرگمو برسون

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشا...عاقبتت بخیر باشه نماز بخون یکم دلت قرار بگیره 

نمیگیره.خیلیییییی تنهام خیلییییی

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
متاسفم واقعا 😢 از صمیم قلبم دعا میکنم به آرامش برسی

ممنون عزیزم

دور از جونت همگي مشكل دارن و اعصاب خوردي  چي بگم از دست مرد بي احساس و بي تفاوت

ن بی احساس نه بی تفاوت ۱۰سال اختلاف سنی داریم همش  دوست داره هی بگم چشم

ن بی احساس نه بی تفاوت ۱۰سال اختلاف سنی داریم همش  دوست داره هی بگم چشم

وا مگه دور از جونت كلفت گرفته 😡

یادت نره شکستن دل تاوان دارد.یادت نره عمر و جوونیت پایان داره....
وا مگه دور از جونت كلفت گرفته 😡

خیلی دوسم داره مهریه تاریخ تولدم خودش انداخت یا کل جهازمو با دست خالی خودش خرید ولی اخلاقمون کلا متفاوته و عشق اصلا نتونست ایده ال هم بسازتمون

خیلی دوسم داره مهریه تاریخ تولدم خودش انداخت یا کل جهازمو با دست خالی خودش خرید ولی اخلاقمون کلا متف ...

ببين پول خوشبختي نمياره

وقتي هم دو نفر با ايده و افكار  اخلاق متفاوت ميرن زير ي سقف تازه مشكلات شروع ميشه و خودشو نشون ميده و طول ميكشه ك اون دو نفر با هم يكي بشن و يا كنار بيان

و اين قشنگه كه دو طرف كنار بيان و تلاش و سعي كنن كه زندگي رو بسازن

زندگي بدون مشكل و گرفتاري نيست ولي اين قشنگه زن و شوهر پشت هم باشن وقتي مشكلات نباشه زندگي يكنواخت ميشه ولي زماني كه دو طرف سعي در برطرف كردن مشكل بكنن اين لذتي زياد داره و ادم عشق ميكنه

یادت نره شکستن دل تاوان دارد.یادت نره عمر و جوونیت پایان داره....