2777
2789
عنوان

پیش بینی قیمت طلا و مسکن

705 بازدید | 22 پست
دوستان الان دیدم زده قیمت طلا431تومن پایین آمده 

من خیلی خوشحال شدم کسی اطلاع ندارم از آینده بازار طلا یعنی میشه دوباره بیاد پایین ما هم بتونیم بخریم

چند ماه دیگه قرار داد خونمون تمام میشه قانونا صاحب خونه سالی چقدر میتونه کرایه و پول پیش رو بالا ببره

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازما سالی پنجاه کرایه,یه تومن پیش بالا میبره,ایشالا طلام ارزون شه

شما کجا هستید من یادم رفت بگم تهرانم

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
ینی الان طلا گرمی 431؟؟؟مطمئنی؟؟؟؟؟

والا الان شبکه ایران کالا زد

کدوم قانون صاحب خونه ما میگه 350 بذارید رو اجاره 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
منم خبلی دلم میخاد بیاد پایین  ولی تجربه ثابت کرده تو ابن مملکت چیزی ارزون نمیشه ۵۰ درصد گرون ...

آره بدبختانه ولی من خیلی بد شانسم موقع عروسیم طلا بالا بود خریدم وقتی فروختم کلی پایین بود بعد فروشم رفت بالا خونه فروختم رفت بالا دست به هرکاری می نماید میشه خاکستر

واقعا باید چیکار کنم با این حجم بدشانسی

وای خدااایا صب کن منم یه سرچی بزنم

چی شد خوشحال شدی یا ناراحت

هیچ کس پیش بینی موثقی نخونده