2777
2789

کنید شوهرم از دسته من برای تمکین شکایت کرده درحالی که من اومدم خونه  من روزه دادگاه نرفتم خودش گفت نرو منم نمیرم امروز پیام اومده رای صادر شده اگه دو طرف نرن مگه باز رای صادر میشه اگه محکوم بشم چیکار کنم کمکم کنید شوهرم قصدش زندگی نیست منم شرایط طلاق ندارم

توچرا نرفتی؟اون رفته بود؟بایدمیرفتی میگفتی من قصدجدایی ندارم,مهریت چقدره؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش همسرت میخوادبا این کار مهریه نده,ازخودت دفاع کن بگو من همسرمودوست دارم به من گفت نریم دادگاه تموم شه آشتی کنیم ازیه طرفم خودش میاد,من زندگیمو دوست دارم ونمیخوام جداشم,به هیچ وجه خونتو ترک نکن,چرامیخوادطلاقت بده؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بببن عزیزم امیدوارم سرشوهرت به سنگ بخوره مشکلت حل بشه,اگه زندگیتودوس داری واسش بجنگ ومیدون رو واسه اون زنه خالی نکن میدونم سخته,فقط گفتنش راحته,من کارشناسی حقوقم,اگه دیدی شوهرت کوتاه نمیادبه هیچ وجه ازحقت نگذر,اموالشو توقیف کن مهریتوبذار اجرا

بببن عزیزم امیدوارم سرشوهرت به سنگ بخوره مشکلت حل بشه,اگه زندگیتودوس داری واسش بجنگ ومیدون رو واسه ا ...

متاسفانه هیچی نداره اگه محکوم بشم چی میشه اعتراض بزنم قبول میکنن؟این به من میگه نرفتم اگه دو طرف نرن مگه باز رای صادر میشه؟

ازدادگاه تقاضای تجدید نظر کن,بگو همسرم منو گول زد که نیومدم,تواگه نرفته باشی دادگاه اول احضاریه میاد,دادگاه کی بود؟

برو دادگاه قضایی مهریتو اجرا بزار درخواست نفقه هم بکن بگو من تو خونمم برو ب همسایه هاتم بگو ک بدونن تو خونه ای ک شاهد داشته  باشی چون اگه اون بره درخواست عدم تنگیم بده تو خونت نباشی بهت نفقه تعلق نمیگیره ولی خیالت راحت هیچی مهریرو نقض نمیکنه میگم ک فقط ب همسایه ها بگو ک خونه ای ک نتونه حقتو بخوره 

متاسفانه هیچی نداره اگه محکوم بشم چی میشه اعتراض بزنم قبول میکنن؟این به من میگه نرفتم اگه دو طرف نرن ...

نه بابا,ازکجا میدونی شوهرت نرفته؟باید توهم باشی