کنید شوهرم از دسته من برای تمکین شکایت کرده درحالی که من اومدم خونه من روزه دادگاه نرفتم خودش گفت نرو منم نمیرم امروز پیام اومده رای صادر شده اگه دو طرف نرن مگه باز رای صادر میشه اگه محکوم بشم چیکار کنم کمکم کنید شوهرم قصدش زندگی نیست منم شرایط طلاق ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استرس نداشته باش همسرت میخوادبا این کار مهریه نده,ازخودت دفاع کن بگو من همسرمودوست دارم به من گفت نریم دادگاه تموم شه آشتی کنیم ازیه طرفم خودش میاد,من زندگیمو دوست دارم ونمیخوام جداشم,به هیچ وجه خونتو ترک نکن,چرامیخوادطلاقت بده؟
خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
برو دادگاه قضایی مهریتو اجرا بزار درخواست نفقه هم بکن بگو من تو خونمم برو ب همسایه هاتم بگو ک بدونن تو خونه ای ک شاهد داشته باشی چون اگه اون بره درخواست عدم تنگیم بده تو خونت نباشی بهت نفقه تعلق نمیگیره ولی خیالت راحت هیچی مهریرو نقض نمیکنه میگم ک فقط ب همسایه ها بگو ک خونه ای ک نتونه حقتو بخوره