2777
2789
عنوان

کرمانشاهی هایی که به قانون جذب و کاربردش تو زندگیشون علاقمندن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 38 پست

اک شوهرمون کرمانشاهی باشه چی؟ میشه

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
من دوست دارم بیشتر بدونم در این حد اطلاع دارم که باید خواسته هامونو بنویسیم رو کاغد و باهاش حس خوبی ...

آموزشش خیلی مفصله ولی تا ظرفیت آموزشش رو نداشته باشید و علاقه زیاد نداشته باشین فایده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزشش خیلی مفصله ولی تا ظرفیت آموزشش رو نداشته باشید و علاقه زیاد نداشته باشین فایده نداره

من علاقه مندم

بفرما عزیزم

اتفاقا چند وقته دارم تاپیک هایی مربوط به قانون جذب میخونم

تو بعضی هاش در مورد پاکسازی حرف زده

ولی حقیقتش روش پاکسازی را نگفته و من متوجه نمیشم که چجوری باید پاکسازی کرد

اگه حس میکنین ذهنتون آمادگی پڐیرش اطلاعاتش رو داره و علاقه دارین پیگیری کنین بگین

بله مرسی چیکاربایدبکنم؟درخواست دوستی بدم؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
من علاقه مندم بفرما عزیزم اتفاقا چند وقته دارم تاپیک هایی مربوط به قانون جذب میخونم تو بعضی هاش د ...

نمیشه وقتی شما هنوز شروع نکردی ب اصل موضوع سریع بری فصبای وسط و بخای ازدنجا شروع کنی

ببینید دوستان عزیز

اگر واقعا دلتون میخاد که ازین قانون مطلع بشین اطلاعات کسب کنین و زندگیتونو متحول کنین

اول قشنگ با خودتون فکر کنین

ببینین میتونین رو ذهنتون کار کنین یا نه

اگه مطمئن شدین تو خصوصی ب من پیام بدین من آی دی تل گرامم رو میدم اونجا براتون ادامه توضیحات رو میگم

ببینید دوستان عزیز اگر واقعا دلتون میخاد که ازین قانون مطلع بشین اطلاعات کسب کنین و زندگیتونو متحول ...

هزینه داره؟؟

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔