2777
2789
عنوان

بیاین بگم امروز چیشد حالم خوب نی

78 بازدید | 5 پست

امروز بعد مدرسه با رلم بودم از ساعت ۱۲ و نیم تا ۲

بعد همه پسرا و دخترایی ک میشناختیم یه جا بودن

یه پسره اومد با موتور برگشت ب رلم گف ک رلت دیروز ترک موتور من بوده با اینکه من اصن نمیشناختم طرفو بعد گفتم چرا چرت و پرت میگی برگشت ب رلم گف رلت با همه هس کات کن باهاش ب هر حال اکس منه بقیه دخترا ام میدونن بعد گفتم اگ میدونن بیا بریم بپرسیم و ثابت کن بعد یه پسره دیگ اومد ب رلم گف اکس همس با همه بوده بعد رلم منو برد اونور منم متاسفانه گریم گرف و رلم گف حرفای بقیه اصن برا من مهم نی چون میدونم حرفاشون دروغه حالا الان نمیدونم چیکار کنم ب نظرتون فردا از همون مسیر برم خونه یا از یه جا دیگ برم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط امیدوارم به زمان و خودت خیانت نکنی چون در طلایی ترین زمان ممکن قرار داری صرف مسخره ترین کار ممکن می‌کنی ، مخالف رابطه نیستم چون همسرم دوست پسرم اما من پدرم موسسه کنکور داره بچها با رتبه تاپ کاش میشد ببینی که چقدر درگیر هدف ها و آرزو هاشون هستند 

دختر خوب پسرا ارزش بزرگ کردن ندارن