2777
2789

گاهی ادم ناخواسته و بنا ب شرایط ته ته دلش حس حسادت میکنه حتی ب عزیز ترین کسانش 

نه اینکه بخاد نظر بد داشته باشه ها اما دوست داره خودشم اون شرایط و داشته باشه 

و من چند وقته عجیب ب رابطه ی خواهرم و همسرش و خیلی برام عزیزن و خوشبختیشون باعث شادی و ارامشمه این حس و دارم ک چرا من نباید زندگیم اینجوری باشه 

و این خیلی اذیتم میکنه 

چکار کنم این موضوع رفع شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب چیزای خوبی ک داری فک کن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من با این تفکر هیچوقت حسادت نکردم هیییچ وقت

مثلا اگه یکی پولدار باشه با خودم میگم اگه اون پولدار نباشه من پولدار میشم؟یا اینکه اگه پولدار نباشه ورشکست بشه من جاش پولدار میشم؟

وقتی میبینم اینجور چیزا توی کیفیت زندگی من هیچ تاثیری نداره پس اصلا اهمیت نمیدم

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

در دل برای شخصی که به او حسادت میکنید ارزوی خوشبختی کنید در ظاهر از او تعریف کنید هر گاه تونستید این کار رو کنید نشون میده حسود نیستید

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی