2777
2789

من بچم 1ماهه بود که برا ارشد شرکت کردم و درس خوندم  و 6 ماهه بود که قبول شدم و رفتم دانشگاه یه شهر دیگه دو روز درهفته که مارشوهر و مامانم نگه میداشتن تازه سرکارم میرفتم 😢😢

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
من بچم 1ماهه بود که برا ارشد شرکت کردم و درس خوندم  و 6 ماهه بود که قبول شدم و رفتم دانشگاه یه ...

افرین کاش منم بتونم چه رشته ای خوندین ؟

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم 1ماهه بود که برا ارشد شرکت کردم و درس خوندم  و 6 ماهه بود که قبول شدم و رفتم دانشگاه یه ...

عاشق زنای قویم من فقط میترسم درس خوندنم باعث کم توجهی به بچم بشه همین 

تو روز یکی دو ساعت نهایتا داشتم فکر میکردم شبا بعد از خوابیدنش دو ساعت بیدار بمونم بخونم

من هم شبا بعد خوابش تا ۴ صب بیدار میمونیم میخوندم ولی خب روزا اصلا نمیشه چون بلاخره کارای خونه هم هس 

من هم شبا بعد خوابش تا ۴ صب بیدار میمونیم میخوندم ولی خب روزا اصلا نمیشه چون بلاخره کارای خونه هم هس ...

به نظرت با روزی ۵ ساعت میشه ارشد روانشناسی قبول شد 

شماها که درس میخونین شوهراتونم درس میخونن ؟ چطوری سخت نیست؟

نه عزیزم شوهرم در حال حاضر درس نمیخونه ولی با درس خوندن من مشکلی نداره

من كارشناسي روانشناسي رو سراسري خوندم

ارشد رو آزاد

انقدر كه طي دو سال ارشد درس خوندم واسه كارشناسي نخوندم

الانم منتظر جواب انتخاب رشته دكترا هستم

مليكا هستم🥰
برا امسال؟؟کنکور ارشد ک کمتر یه ماه مونده بهش 

نه ساله دیگه البته امسالم ثبت نام کردم ولی مطمئنا قبول نمیشم

اخه ادم فکرشو میکنه زن و مرد دارن درس میخونن بچه هم دست پدر بزرگ و مادر بزرگ سخت نیست زندگی ها سردتر نمیشه ؟ مرده سرش تو کتاب زنه هم  سرش تو کتاب بچه اذیت نمیشه رابطه زن و مرد سرد نمیشه؟ من به این چیزا فکر میکنم دودل میشم واسه ادامه تحصیل

من كارشناسي روانشناسي رو سراسري خوندم ارشد رو آزاد انقدر كه طي دو سال ارشد درس خوندم واسه كار ...

بچه داشتین اون موقع ؟

منم امسال کنکور ارشد دارم ولی چون نتونستم یه خطم بخونم نمیرم واسه کنکور ک انگیزمو از دست ندم حداقل س ...

چه رشته ای میخوای بخونی ؟ دخترت چند وقتشه

بچه داشتین اون موقع ؟

نه عزيزم

با اينكه بچه نداشتم برام سخت بود

ولي كار نشد نداره..

شايد امسال مجبور شم بچه دار شم

ولي به هيچ عنوان حاضر نيستم دكترا رو نخونم

مليكا هستم🥰