2777
2789
عنوان

🤰🤰🤰لطفا 🤰🤰🤰بیاین تورو خدا

154 بازدید | 13 پست

لطفا این سونو رو برام تفسیر کنین خیلی واجبه براممممم 

تو سونو نوشته :

یک ساک حاملگی حاوی دوعدد جنین زنده درحفره رحم مشهود است. مامبران نازک دردرون ساک حاملگی قابل مشاهده است(یعنی چی؟؟)همسانن یا نا همسان؟

جفتمم زده خلفی چرا برای دوتا جنین یه جفت نوشته ؟اگه همسانن که باید یه جنس باشن و یه جفت 

اگه غیرهمسانن که باید ۲تا جفت داشته باشن؟؟؟بخداااا الان ۱ماه و۱هفته است درگیرم نمیفهمم چی به چیه دکترمم فعلا دسترسی ندارم بهش تا ۳روز دیگه که برم انومالی و روز بعدش برم پیشش که ازش بپرسم

دکتر به من گفت یه دختر داری یه پسر 

بعدش براساس سونو ان تی من ۱۷ هفته و۱ روزمه لقد زدن بچه امو سمت راست حس میکنم اما سمت چپ هیچ حرکتی از دخترم ندارم تقریبا۲هفته پیش رفتم صدای قلبشونا گوش دادم خوب بودن خداراشکر اما تقریبا ۱هفته هست از وقتی به حرکت کردن افتادن فقط سمت پسرم تکون میخوره اما دخترم نه 

تو رو خدا  سونو رو برام تفسیر کنین براتون دعا میکنم 

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا جفت برای دوتاشون ۱دونه نوشته؟؟؟؟ آ چرا تو یه کیسه هستن؟؟؟ اصلا انگار سونو مبهمه برام

غیرهمسانام میتونن یه جفت داشته باشن مال وقتیه ک دوتا جفت به هم جوش میخوره میشه گاهی اینجوری