2777
2789
عنوان

خانوما بیاین توروخدابهم پیام داد امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 154 پست
من پیشنهاد دوستی دارم الان ولی دیگه نمیخوام😔

تو این رابطه رو کامل فراموش نکردی وارد رابطه جدید نشو چون تو الان بیشتر از هر موقع دیگه ب کسی نیاز داری ک با احساس باهاش باشی و احساسی وارد رابطه شدن عاقبتش اینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درست میگی اولش همشون خوبن مرد اونه که تا اخرش مثل اول بمونه  الان تنها مشکلم خریت خودمه&nb ...

تا ی مدت طبیعیه تا کم کم بتونی هضم کنی و باهاش کنار بیای

فراموش شدنی نیست چون اگ بود  تجربه معنی پیدا نمیکرد

تا ی مدت طبیعیه تا کم کم بتونی هضم کنی و باهاش کنار بیای فراموش شدنی نیست چون اگ بو  تجربه معن ...

اره درست میگی

شاید باید با یه پسر ساده تر  اشنا میشدم 

هرکی ظاهرشو میدید میگفت اینو ول کن این مرد زندگی نیست بچه قرتیه.... حتی ابروهاشو برمیداشت 

خجالت میکشم از خدا 😣

عزیزمممم !

خدا خیلی مهربونه . خودش میگه اگه بنده ام میدونست چقدر دوسش دارم . هر اینه از شوق جان میداد . غفار الذنوبی و ستارالعیوبی خدا رو فراموش نکن . اگه نظر من رو بخوای از این به بعد تو هر کاری رضای خدا رو در نظر بگیر . این قسم رابطه ها عاقبت خوبی نداره . اگه میخوای با کسی آشنا بشی با خانواده ات در میون بزار تا بهت بی حرمتی نشه . قدر خودتو بخون.

این پسره بیکاروبی عاره مطمین باش میخواد التماسش کنی دوروز دیگم انبلاک می کنه ولی بدون توبراش ارزش ند ...

جمعه داشت بهم‌میگفت بیا بریم فلان جا رابطه برقرارکنیم ! بعدم سر حرفاش دعوامون شدبعد این ادم امروز میگه کسی تو زندگیمه چقدر هرزه هستن 

من هیچوقت التماسش نکردم الانم نمیکنم 

اونیدونه تودوسش داری میدونه پیگیرش هستی..شماگفتی خونوادت میدونه داداش وباباتم میدونن مامامت مهم نیست این پسرا شیادن حتی به ما مانتم گفته باشه دروغ گفته