2821
2789
عنوان

۴ ماهمه ولی انگار ن انگار

410 بازدید | 34 پست

خسته شدم از بس هرکی بهم رسیده میگه بچت کووو چرا انگار ن انگار حامله ای

دکترم ک گفت خوب وزن گرفتی ولی پیدا نی غصه خوردم برا نی نیم

خدایا بابت علی این نعمت زیبا هزاربار شاکرم...خودت حافظ و هادیش باش😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من8ماهمه شکمم خیلی کوچیکه به حرفای بقیه توجه نکن

قدت بلنده؟ لاغر بودی؟

قدت بلنده؟ لاغر بودی؟

ببین اصلا ربطی ب شکم نداره خواهرم دوتاشون شکمشون خیلی کوچیک بود ولی نی نشون 3200بودن 

یا دختر عموم ک اصلا شکم نداشت تو بارداری خودم میرفتم دکتر یه خانمه ک ب جای اینکه شکمش انقد تخت بود من فک نمیکردم باردار باشه ولی از من سه هفته بچه اش بزرگتر بود و دکتر هم ازش رای بود جنین وزنش خوب بود

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
من یک هفته دیگه میرم تو چهارماه وزن اضافه نکردم.اشکال داره؟؟؟؟😕 ولی شکمم قشنگ داره تغییر میکنه

نه عزیزم اشکال نداره از این ب بعد جنین و خودت وزن میگیرید

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
عزیزم من8ماهمه شکمم خیلی کوچیکه به حرفای بقیه توجه نکن

منم هشت ماهم بود،،میخواستم سوار هواپیما بشن همونا که آدم رو میگردن اصلا نفهمید،،،،آخرسر فقط پرسید بارداری?😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم منم مثل شمام اصلا بعضی وقتا یادم میره که باردارم به خرف بقیه توجه نکن,رحم هنوز توی لگنه,نیوم ...

همش مردم ی چیز دارن بگن

منم هشت ماهم بود،،میخواستم سوار هواپیما بشن همونا که آدم رو میگردن اصلا نفهمید،،،،آخرسر فقط پرسید با ...

خخخخ

ببین اصلا ربطی ب شکم نداره خواهرم دوتاشون شکمشون خیلی کوچیک بود ولی نی نشون 3200بودن  یا دختر ...

خدا کنه نی نیم تپلی باشه دیگه بعدش نخوام حرف بشنوم

2825
2823
2791
2779
2792