2777
2789
عنوان

کیا ب مهاجرت فکر میکنن و بکجا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکیه درحال گرفتن اقامت هستیم بخاطر عمل همسرم کارامون عقب افتادو تا چندماه هم باید دوره نقاهتو بگذرونه ...ولی بخاطر دخملم اونجا رو برای ی پایه انتخاب کردیم تا به امید خدا بریم المان یا ی کشوری که مناسب بودجمون باشه...

شهر قحطی  میخوای بیای اینجا شرجی و گرما بخوری    

هی هی . اره باور کن نمیدونم باید چیکار کنیم .ولی چاره نداریم دیگه انتقالی خورده.   به نظرت ۵۰ درجه چطوریه😑😐😐😐🤣🤣🤣🤣

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍
خب برا یه کشور دیگه اقدام میکردین،

والا هزینه ش زیاد شد وگرنه میخواستیم بریم المان بعدا اما دروغه واقعا جور نمیشه به راحتی .اگه بخوای بری باید قا چ اقی بری 

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧

من شدید فکر میکنم مقصدم مشخص کردم 

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
آلمان و استرالیا نرو هرگز

دوست شوهرم رفته فوق العاده راضیه با پناهندگی رفت 2سال بیشتر کمپ نموند الان داراییشو 3برابر کرده 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
استرالیا خیلی سخته 5سال باید تو کمپ بمونی تا راه بدنت

😂😂😂مگه همه پناهنده میشند یا غیر قانونی میرند مثل انگلای اجتماع

ما داریم از طریق ویزای اسکیل ورکر یا کاری میریم

خیلی متشخصانه

کمپ برای پناهنده های آواره اس که با قایق و غیر قانونی میرند. خیلیم داغونند. معمولا هم بی سوادند و بی فرهنگ

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
یه خانومی رفته بود یونان توی کمپ بود اومده بود تاپیک زده بود .خیلی بد میگفت طفلی دلم سوخت . البته او ...

یونان اشغالترین جاس اصلا خوب نیس کمپاش مثه مرگ میمونه