2777
2789
عنوان

کیا ب مهاجرت فکر میکنن و بکجا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 131 پست

من به خیلی جاهافکرمیکنم اما متاسفانه فقط درحدفکره 

البته واقعااااامهاجرت رادوست ندارم اماخیلی دوست دارم واسه چندماه سفرخارجی برم

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر رفتن به آلمان ولی زهی خیال باطل 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
به مهاجرت فکر نمیکنم ولی دارم تحقیق میکنم برای زایمانم برم باکو یا گرجستان بچمو اونجا دنیا بیارم که ...

چيزي فهميدي ب منم بگو

فقط ميگن سزارين نميكنن،ازين ميترسم من

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
چرا نشد

خیلی سخته چندین نفر گفتن میتکنیم اما اخرش نشد نمیدونم فقط علاف شدیم اخرسر هم شوهرم پشیمون شد 

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧

یه خانومی رفته بود یونان توی کمپ بود اومده بود تاپیک زده بود .خیلی بد میگفت طفلی دلم سوخت . البته اون افغال بود و از یه شرایط خیلی بدتر رفته بود اونجا

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍
چيزي فهميدي ب منم بگو فقط ميگن سزارين نميكنن،ازين ميترسم من

خب من بچه اولم طبیعی بوده

شرایطم هم جوره چون شوهرم راننده بین المللیه بهش گفتم بین 20تا 29شهریور باید جور کنیم بریم ولی قبلش باید خودش بره و از تجهیزات بیمارستانشون سر دربیاره و ببینه شرایط تابعیت پسرم چی میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری