2777
2789
عنوان

نمیخوام ببوسن

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 100 پست
میخای کلا سیم خاردار بکش !!! والا بچه کسی با بوسیدن طوریش نشده تا الانا !!!!!😐😐😐😐

نی نی داری؟؟ خداییش منم مث شما فک میکردما.ولی تو گوگل و اینستا دیدم ترسیدم راستش: (

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

اتفاقا من گفتم خیلی مهربون و بالبخند گفتم بی زحمت فقط از دستاش ببوسین

خیلی ساده

برای بچت رو دربایسی بزار کنار گلم وگرنه خیلی بهش صدمه میزنی

این ساده ترین چیزه

دوروز دیگه بزرگ بشه بابچه آشنا دعواشون بسه میخوای ازش دفاع نکنی

اگه اسباب بازیشو گرفتن شکوندن میخوای چیزی نگی

تمرین کن مهربون آروم با لبخند حرفت رو بزن

دو روز دیگه بچت نگات میکنه یاد میگیره از حقش دفاع کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐 این همه بچه دورور ماس چرا ازین برنامه ها نیس ؟! ول کن عزیزم

انسان بیمار حتی نوزاد حیوونم میتونه مریض کنه

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
خوب کردی ! بعضیا فک میکنن تحفه زاییدن ! من اصلا نمیبوسم هیچ بچه اییو ولی اگه مادری بم تذکر بده خیل ...

دقیقا چون خودم حساسم و رعایت میکنم بهم برخورد 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

باور کن همه هر چقدر میکروب داشته باشن بدتر از بیمارستان نیست حتی خود پرسنل بیمارستان خیلی هم رعایت نمیکنن 

برادرزاده ام که دنیا اومد پرستارا به خاطر مژه هاش مدام می اومدن باهاش بازی می کردن هیچیش نشد 

سه ماه بعد به خاطر مسافرت رفتن و تغییر اب و هوا مریض شد 

حساس نباش هم خودت از به دنیا اومدن بچه ات لذت نمی بری هم دیگران

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
پرروعن بچه رو بغل میگیرن: |

وای از این جور مادرا ک فک میکنن فقط خودشون بچه دارن حس  خوبی ندارم این رفتارا باعث میشه کم کم همه از بچتون بدشون بیاد هم از بچه هم از خودتون کم کم طردتون میکنن بعدش دوباره تاپیک میزنی هیچکس بچمو دوست نداره هیچکس ب بچش توجه نمیکنه!