2777
2789
عنوان

نمیخوام ببوسن

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 100 پست

به سلامتی به دنیا بیاد پر از رزق و روزی باشه قدمش پر از خیر و برکت باشه😍😍

اصولا نباید نوزاد تازه به دنیا اومده رو بوس کرد چون واقعا حساس هست ما خودمون یه نی نی تو فامیل داریم که خیلی رعایت کردیم الان که یکم بزرگتر شده میبوسیمش ولی وقتی مریصیم اصلا خونشون یا سمتش نمیریم شما هم هر کی خواس ببوسه بگو فعلا براش زوده و بدنش حساس هست بزرگتر بشه بعدا😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهرمم سیبیلاش تیزه ب جوجه تیغی گفته زکی.اونم ببوسه ک پوست بچه رفته: | با چی صورتشو پاک کنم.دست ...

میخای کلا سیم خاردار بکش !!!

والا بچه کسی با بوسیدن طوریش نشده تا الانا !!!!!😐😐😐😐

[QUOTE=90543928]واه واه   من یکی اینطوری بگه اصلا خیلی بم بر میخوره [/QU 

هیچی تو این دنیا به اندازه بچه برای مادر عزیز نیست اینو همه باید قالبیتشو داشته باشن که درک کنن

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

ازینا بخر بزارش توش دیگه دست هیشکی بهش نمیرسه چه برسه بخوان بوس کنن😐

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
مد جدید ملت !!!!! بچمو نبوسید ! 😕😀😐

نوزاد فرق داره اخه.مثلا دو ماهگی ب بعد اشکال نداره.ادم بزذگا بدنشون ناقل میکروبایی هستن ک خودشونم نمیدونن و ضرری هم واسشون نداره.نمونش تبخال.شاید فعال نباشه ولی نوزادو دور از جون یا دچار اشیب مغزی میکنه یا میکشه اگ بهش منتقل شه

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

گاهی یواشکی نیشگونشون بگیر حرصتو خالی کن 😁

بخدا بچش الان ۳ سالشه دیگه دستم بهش نزدم 

خیلی دلم شکست اونروز 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
نوزاد فرق داره اخه.مثلا دو ماهگی ب بعد اشکال نداره.ادم بزذگا بدنشون ناقل میکروبایی هستن ک خودشونم نم ...

😐😐😐😐

این همه بچه دورور ماس چرا ازین برنامه ها نیس ؟!

ول کن عزیزم

بخدا بچش الان ۳ سالشه دیگه دستم بهش نزدم  خیلی دلم شکست اونروز

خوب کردی !

بعضیا فک میکنن تحفه زاییدن !

من اصلا نمیبوسم هیچ بچه اییو ولی اگه مادری بم تذکر بده خیلی ناراحت میشم