2777
2789
عنوان

نمیخوام ببوسن

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 100 پست
وای از این جور مادرا ک فک میکنن فقط خودشون بچه دارن حس  خوبی ندارم این رفتارا باعث میشه کم کم ه ...

مث خالم !

پسر خالمو بغل میکردی می افتاد دنبال ادم ای یواش ای فلان !

اخرم مشکل کلیه گرفت سر این کاراش !

داداشه من شبانه رو تو کوچه خاک بازی میکرد ماشالله الانم صحیح و سالم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میدونید نگرانی من یکی دو تا ک نیس.بابای من سیگاریه.بابام کلا اخلاقش غده.خود خواهم هس.بعد من بهشفتم بابا جان پیش بچه سیگار نکشی خدا  نکرده اسم بگیره.یا با فلاش گوشی ازش عکس نگیری فلاشو خاموش کن بعد.دو روز باهام حرف نزد بعدم گف من اصلا خونه ی تو نمیام سیگار اذیتتون نکنه و فلان...

اصلا هم رعایت نمیکنه تو بارداریم ک هر چی میگفتم پیش من نکش قبول نمیکرد چون مجبور بودم یه مدت بمونم خونه اونا

دیگ بابای ادم این باشه از بقیه چ انتظاری داشه باشم من؟ !!

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

تواین موارد دودسته میان نطرمیدن

یکی اوناکه بچه ندارن ومیگن اوووه چقدرحساسی

یکی اوناکه بچه دارن وطرفودرک میکنن

واقعیتش منم استارترودرک میکنم ولی خب چون هیچکس بچه بوس نمیکنه من حساس نیستم

من وقتی مبینم اینجوریه اصلا ن طرف خودش میرم ن بچش مگه تحفه هست والا

دقیقا 

منم عاشق بجه هام اما رفتار اینجوری بشه باهام دیگه نگاه بجه هه هم نمیکنم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
تواین موارد دودسته میان نطرمیدن یکی اوناکه بچه ندارن ومیگن اوووه چقدرحساسی یکی اوناکه بچه دارن وطر ...

مجردا اتفاقا کاملا منطقی نظر میدن !

مادرا خیلی حساس 

ولی نظر منطقی همیشه قابل قبول تره 

تواین موارد دودسته میان نطرمیدن یکی اوناکه بچه ندارن ومیگن اوووه چقدرحساسی یکی اوناکه بچه دارن وطر ...

عزیزم شاید خودمون بچه نداریم اما دور اطرافمون دارن هیچ  کسم تاحالا نگفته بچمو بوس نکنین یا فلان حال مثلا مارو ک بوس کردن مردیم یا مسکل خاصی داریم!

دقیقا  منم عاشق بجه هام اما رفتار اینجوری بشه باهام دیگه نگاه بجه هه هم نمیکنم

والا اصلا چندشم میشه دیگه از بچه هم بدم میاد اگر مادرش رفتار بدی از خودش نشون بده بااینکار بچشونو از چشم همه میندازن هم بچه هم خودشونو