2777
2789
عنوان

تميز كردن سرخ كن

7758 بازدید | 12 پست

ميخوام سرخ كنمو تميز كنم روغن توش مونده مثل چسب شده همه قسمتاش درب سرخ كن ديواره هاش همه جاش 

كسي ميتونه راهنمايي كنه؟

از اين سرخ كن هاي گود هست كه پر ميشد روغن مارك هميلتون

همه چی میتونه بهتر بشه,فقط کافیه خودمون بخوایم

من روغنا رو هر ۴ ۵ بار استفاده می ریزم تو ظرف میزارم یخچال واسه غذا و پیاز سرخ کردن استفاده میکنم 

ب اون حد نزاشتم برسه .‌واسه شما خیلی مونده 

باید قابلمشو خیس کنی با اب جوش و مایغ ظرفشویی

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار توی سرکه و جوش شیرین بمونه.‌اسپره اکتیو بزن بزار بمونه.‌چند مرحله طول میکشه.با مسواک نرم بکش روش

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اول روغن شو خالی کنید

بعد توی مخزن آب جوش بریزید  تا روغن های مونده  راحت تر  پاک شه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من اولین روزی که سرخ کنم رو خریدم و راش انداختم دقیقا همون روز پیشم خوردزمین هم قالیچه آشپزخونم پررر از روغن شد هم بقول شما روغن عین چسب به درودیوار سرخ‌کنم چسبید جونم درومد تا کمی تمیزش کردم ولی هنوزم چسبناکه ، قالیچمم دادم قالیشویی شستن😐اینم ازافتتاحیه!! اومدم افتتاحش کنم افتضاحش کردم

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
من اولین روزی که سرخ کنم رو خریدم و راش انداختم دقیقا همون روز پیشم خوردزمین هم قالیچه آشپزخونم پررر ...

چرابیفته

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

از مقاله بهترین سرخ کن، می توانید اطلاعات بیشتری درباره سرخ کن نینجا ، سرخ کن کوزوری و سرخ کن اینستنت جهت خرید سرخ کن  استفاده کنید.

مقاله تمیز کردن سرخ کن هم یک راهنمای جامع برای شتستشوی سرخ کن بدون روغن است تا دیگر دغدغهچگونگی تمیز کردن سرخ کن بدون روغن را نداشته باشید.