2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چجوری تشخیص داد؟

ازمایش خاصی دادی؟

منم احساس میکنم علائمشو دارم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
علائمش:خون تو مدفوع،دلپبچه زیاد قبل دفع،دفعات دفعت زیاد میشه، اسهال یا یبوست

عزيزم منم يكى دو قطره خون ديدم تو مدفوعم دلپيچه هم خيلى خفيف دارم ولى مدفوعمم باريك شده و وزنمم كاهش پيدا كرده يعنى بخاطر همين التهاب رودس

گفتم شكمم صدا ميده ببخشيد مدفوعم باريك شده و وزنم كم شده دكترم گفت التهاب روده دارى و دارو داد ولى م ...

کلونوسکوپی انجان ندادید؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
گفتم شكمم صدا ميده ببخشيد مدفوعم باريك شده و وزنم كم شده دكترم گفت التهاب روده دارى و دارو داد ولى م ...

عزیزم کاش اول ی کولونوسکپی بدی که مطمعن بشی بعد دارو استفاده کنی آخه منم ی دکتر بدون آمایش بهم گفت التهاب داری و بهم دارو داد دارواش بهم نساخت بدتر شدم بهتر نشدم تا بالاخره کولونوسکپی دادم معلوم شد التهاب نداشتم آی بی اس بوده

عزيزم منم يكى دو قطره خون ديدم تو مدفوعم دلپيچه هم خيلى خفيف دارم ولى مدفوعمم باريك شده و وزنمم كاهش ...

اره عزیزم،کاهش وزنم از علائمشه

میشه بگی چجوری تشخیص داد؟ ازمایش خاصی دادی؟ منم احساس میکنم علائمشو دارم

والا من فقط علائممو گفتم اونم گفت التهاب رودس ازمايش خاصى انجام نداد گفتم كونولوسكوپى بنويس مطمئن شم گفت سنت كمه نيازى نيس التهابه رودس

التهاب روده فقط لا سرح حال نیست.‌‌ عزی م باید کلونوسکوپی انجام بسه و بیوپسی و بعد تشخیص نهایی.... شاید منظورش ستدروم روده ی تحریک پذیر باشه.... علایمت در زمانهایی که استرس داری بدتر نیست؟

من نه آنم که ترک شاهد و ساغر کنم
عزیزم کاش اول ی کولونوسکپی بدی که مطمعن بشی بعد دارو استفاده کنی آخه منم ی دکتر بدون آمایش بهم گفت ا ...

ای بی اس چیه؟

میشه توضیح بدید؟