2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز روز ۴ پریمه که رفتم سونو 

توروخدا هرکسی ازسونو میفهمه جواب بده خیلی نگرانم الان ۸ ماه اقدامم ولی باردار نشدم

واسه کشتی های بی حرکت ،  موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕     پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬

فولیکول نداری عزیزم یعنی این ماه تخمکگذاری نداشتی

به دکترت بگو برات یه آز ظرفیت تخمدان بنویسه و دارو بهت بده

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
فولیکول نداری عزیزم یعنی این ماه تخمکگذاری نداشتی به دکترت بگو برات یه آز ظرفیت تخمدان بنویسه ...

توسونو نوشته فولیکول غالب نیست شاید اول سیکلم هست اینجوریه اره

واسه کشتی های بی حرکت ،  موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕     پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬

توسونو نوشته فولیکول غالب نیست شاید اول سیکلم هست اینجوریه اره

آره عزیزم ببخشید  انقدر صریح گفتم ولی عموماً تو چهارم دوره تو یکی از تخمدان هات باید فولیکول ده تا چهارده دیده بشه مگر اینکه تخمکگذاریت دیرتر باشه یا از جمله افرادی باشی که بعضی از ماه ها تخمکگذاری ندارن البته استرس و خیلی عوامل دیگه روش تاثیر میزارن

الانم ممکنه فولیکول داشته باشی ولی کامل رشد نکرده یا بعداً رشد کنه ولی حتماً یه آز هورمونی و ظرفیت تخمدان بده

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
آره عزیزم ببخشید  انقدر صریح گفتم ولی عموماً تو چهارم دوره تو یکی از تخمدان هات باید ...

استرس که تادلت بخواد اصلا ریختم بهم خیلی داغونم

ممنون ک جواب دادی عزیزم

استرس که تادلت بخواد اصلا ریختم بهم خیلی داغونم ممنون ک جواب دادی عزیزم

قربونت اصلاً نگران نباش 

حتماً داروهای تقویت تخمک بگیر بخور و رحم و تخمدوناتو گرم کن و با روغن سیاه دونه ماساژ بده 

انشاالله که اونی که میخوای و صلاحته برات اتفاق بیفته💗

قربونت اصلاً نگران نباش  حتماً داروهای تقویت تخمک بگیر بخور و رحم و تخمدوناتو گرم کن و با ...

داروهاش چیه گلم

شمام این مشکل روداشتی

داروهاش چیه گلم شمام این مشکل روداشتی

من آندومتریوز داشتم و کلاً به ام گفتن احتمال بارداریت خیلی کمه 

کل آزمایش هارو انجام دادم تا زمان رو از دست ندم

و برای تقویت تخمک که زودتر به نتیجه برسم دکتر قرص اووبوست رو پیشنهاد داد که پیدا نکردم و جایگزینش کیوتن به ام داد ،البته من کمبود ظرفیت نداشتم ومشکلم خیلی حادتر بود ،ولی فک کنم مطمئن نیستم !کلومیفن و یاآمپول اچ سی جی و.... برای ضعیفی فولیکول ها و آزاد شدن تخمک تجویزکنن ولی در نهایت میدونم نوع داروت به مقادیر آزمایشت خیلی ربط داره

من آندومتریوز داشتم و کلاً به ام گفتن احتمال بارداریت خیلی کمه  کل آزمایش هارو انجام دادم تا ز ...

مرسی ازجوابت خانومی 

خوشحالم که الان بارداری ایشالاه صحیح وسالم بیادتوبغلت

مرسی ازجوابت خانومی  خوشحالم که الان بارداری ایشالاه صحیح وسالم بیادتوبغلت

💗💗💗